p farten!

Siste dagene har jeg brukt en del tid med vre med venna mine siden jeg ser dem ikke veldig s mye ellers.

Skulle ha ftt posta resten av ret mitt om 2014. Men skal prve gjre det lpa helga selvom vi allerede da er i 2015 s rart tenke p!

jeg har snudd dgnet helt igjen det er ikke s smart. Men venna mine er hehe natte mennesker s da er det mest liv da vist!

Men ellers skjer det ikke s veldig mye i livet mitt enn at jeg ftt vite at jeg harintoleranse for egg s tok blodprve for skjekke om det er noe mere, har hvertfall vondt i armen min n.

Glemte poste bilde fra da jeg var p grava til Lille broren min, Var der p juleaften


Jeg tok et tulle bilde hos ei venninne her om dagen vi holdt p le oss i hjel av det, vet ikke hvorfor, jeg synes det blei fint


Hva har du gjort i det siste?

Julen min

Da var julen over for denne gangen. Jeg synes hele jula har vrt rar, Frste jul uten broren min ikke at han pleide vre hjemme hos oss feira den! Men det bare vente p en telefon fra han eller hehe politi/sykehuset var litt rart ikke f.

Men hvertfall jeg hadde en fin jul, fikk alt jeg trengte nska meg pluss litt annet.

Jeg jobba p juleaften det var rent kaos i butikken. Men overlevde jeg sa god Jul med nisselue p.

Gadd ikke ta antrekk bilde av meg, Hadde p meg en pent hvit kjole som n har sett sin siste jul p meg litt synd i grunn for den er s fin!

Driver jobber med poste om ret mitt. Men det kommer nr jeg er nede hos meg selv der jeg har alle bildene.

Hper du har hatt en fin jul!


God Jul

Vil nske alle leserne mine en god jul. Hper dere fr en riktig god jul!

Skal du vre hjemme i jula?

Hva ska du spise i kveld?

Mitt r 2014. Del 1

For at jeg ikke skal bli sittene hele dagen bable om ret mitt deler jeg det opp i 2 /3 deler.

Fler dette ret har bare flydd avgre. Men det er fordi det har skjedd en del posetive ting.

februar:

Mtte s R5 i Oslo 10 Feb p Parkteateret. Skrev innlegg om det etter jeg var der!


S Ogs All Time Low et av mine favoritt pop/rock banda!

de var p Sentrum Scene 19 feb


bilde over er tatt p sentrum scene av Blitz Kids som varma opp for All Time Low.


26 feb var jeg p Jason Derulo p Sentrum Scene i Oslo


ellers var det stille frem til Mai da s jeg Justin Timberlake, holdt p fryse av meg rva det var drit kaldt da var jeg p Telenor Arena frika litt ut for da var det ca 1 r og 1 dag siden jeg hadde vrt der etter 1D i fjor.Dette ret har gtt ganske fort synes jeg, det ha kontroll p alt av alt man har opplevd var ikke lett. Skjedd s mye.

Del 2 kommer!

Spontan tur

I går ble det spontan tur til Kongsberg for å se Ronny Nilsen opptre. Han han vært med i Pegasus som jeg blogga om for 1 årisa ca. Eller han er med der enda men. Dem ville se åssen det ville gå for han, hvertfall broren som kom hele veien fra Kongsvinger for å se broren sin opptreden. Ble litt bilder ikkr super mange da. Dem spilte på en pub i Kongsberg, jeg tok 2 glass med min favortitt drikk jeger pluss battry nam!  Men folk blei fulle der så vaktene fikk nok å gjøra til slutt. Jeg fikk en ekkel fyr bort til meg han prøvde å snakke men han momla mer enn hva jeg skjønte. Men værste var at han prøvde å kle av seg daaa var det bare å få tak i en vakt. Han ble ført bort så kom vakta tilbake å snakka litt med meg sånn just in case hvis han hadde gjort noe som jeg ikke synes var akk morro. Men uansett så møtte jeg på annen fyr han var skjønn, han var yngre enn meg hvertfall sikkert 19-20 år. Han var full men ikke vemmling. Han spurte åssen det gikk med meg, så spurte jeg åssen det gikk med han da svarte han at ikke hadde det bra, også lurte han på om jeg kjørte men det gjorde jeg ikke.

Julebord

I gr var jeg ute med jobben, vi var p Park Hotell i Sandefjord kjempe fint hotell men litt klnete nr det kommer til toalettene med lpe ned s mange trapper.

Det var koldt bor med masse deilig mat, Vi fikk drikke kuppbonger av jobben alts gratis drikke eneste jeg betalte i gr var taxi hjem som kosta meg 100 .

jeg kosa meg hvertfall i gr med masse grne folk hehe ( jeg er en av dem)

til fra der vi var s tok vi buss som jobben stod for.Fikk mange fine kommentarer om kjolen min. Og en del ekkle blikk!

Har du gjort noe morsomt i helga?

Mobil blogging

Blogger fra telefon. Den har jeg med overalt så det er jo kjekt. Slenger med to bilder fra i dag, meg selv å et julehus i Sandefjord.

Har ikke gjort så super mye i dag enn å ha handla par ting ikke spenne ting da. Vært med ei venninne å surra litt rundt.

Ting jeg har lyst p

Fortia har jeg lst p alt for mye av ting tang at jeg blir gal. Jeg er jo i sparemodus ikke at det hjelper i en jule mnde.

Jeg er ikke blakk. Men jeg kan ikke alltid kjpe alt jeg det vil ha synes jeg.

De to tinga jeg sikler mest over er dette ( se bildene under)

Denne stvletten er p tilbud p Superkul.noikke sant dem er stilige?


Ogs er det denne da. Tenkte p julebord med denne, Har ikke prvd den andre kjolen enda, vrt for mye siste at jeg glemmer ting litt bort.

Denne kjolen finner du p Nelly.com


Dagen i dag har ikke vrt akkurat super morsom! i gr kveld starta magen min med romle noe sykt, S blei den sikkelig hard, fikk hvertfall kommet meg p do etterhvert (ikke s spenne lese om) gikk la meg vkna igjen kl 01:00 da starta det opp igjen.

Kom p jobb i dag merka magen var den delevis rolig gikk ca 2 timer s romla den sykt s tenkte jeg jaja da kan jeg vel ete. (begynte p jobb kl 07:30 p jobb)

Men magen var forsett ikke fornyd s jeg fikk drit vondt i magen akkurat som mensen smerter, s jeg fikk 1 paraxet 1 ibux venta ca 30 min da fly jeg rett p do da letta det heldigvis s kom pappa innom senre siden han hadde fri, med noe for magen min s hper det funker da. Endte med jeg gikk hjem kl 14 i stede for 16 i dag. S hper jeg er bedre i morgen skal tidlig opp i morgen ogs.

Har du hatt en fin dag?

Hva skal du helgen?

Ikke helt etter plan!

Ting gr ikke helt etter plan fortiden merker jeg, tillegg har jeg pdratt meg senebetennelse i venstre skulder s lever n p tabletter for kvitt det. Jeg har bare surra siste dagene kamra mitt glemmer jeg hver gang jeg skal ut. Men har funnet bilde av det jeg ville vise dere da.


Lnt av Fritz Brygge sin Facebook gruppe.

Dro hjem til mamma pappa for helgen, skulle enkelig ha gjort litt i leiligheten min. Men det fr vente!

Ellers har jeg surra litt rundt shoppa litt.

Hva har du gjort i dag?

Julen er i hus

Jule stemminga er snn ca midt p 3 siden her jeg bor finnes det ikke et spor av sn, kjrer jeg ca 30 min - 1 time lengre oppover finner jeg litt sn. Vrt hos foreldra mine i dag vaska pynta til jul. Jeg gjorde det i helga hos meg,
Hva synes du?

Har du pynta til jul?

Snapshots jobb

Snik bilda ting på jobben. Ikke no fy fy bilder! Men andre ting. De eplene vi har nå ser helt utrolig bra ut!

Gr i ett

Om dan gr det i ett. Jobber mer enn jeg fr tid til kunne tenke p meg selv!

Har rekki shoppa litt noe jeg trengte som nye sko til jobben de forrige var helt utgtt n, forrige uke klarte jeg g p tryne s det sang etter p jobben s hele hyrebeient verka jo. N begynner venstre arm gjre vondt s mulig senebetennelse skal til legen p Torsdag. Plan min er prve ta bilde av noe som er like ved meg eller er et stykke da noe som ser litt stilig ut!

ellers er jeg ferdig med alle julegavene som jeg skal gi vekk. Ftt pynta til jul hos meg. Er onkel skrue om dan sliter litt med penger etter jeg mista vaskejobben der jeg jobber...Har du gjort noe spenne i det siste?

Er du ferdig med julegavene?

Hva synes du om innkjpte fra forrige uke?