som alle vet blir ikke raketer solg i norge men sverige og danmarkMen det betyr ikke at vi har kjøpt det der heller. men hvis dere har hørt eller sett de mini tangsene som ble solgt som er kule de ekke lov og selge mer ser ut som leketøy så det ble forbudt for små barn kan tro det er leketøy ikke bra. tok bilder av det pappa har kjøpt ekke mye men nok.

 

 også har jeg vært ute og tent fakkler ikke de små men de er store


 sånn ca var ikke lett og tenne de men fikk det til på 3 forsøk


Nyttårforsett?

hvergang jeg prøver og sette nyttårforsett så bryter jeg dem.

kanskje noen punkter jeg vil prøve og gjennomføre.

  • Bli litt sunnre og fjerne fette fra magen min ser ut som om jeg er gravid uff.
  • prøve og holde meg unna skjokolade osv men ikke ifa det er et must
  • bli mer øknomisk ikke shoppe så mye
  • hjelpe mer til i huset hjemme
  • ikke være så mye syk og gå på jobb eller prøve om jeg er syk

ja det er vel det. så jeg håper jeg klaere det da.

Godt Nyttår

blir bare et lite innlegg.

dere kan lese lengre ned ossen mitt år var.

håper alle dere andre har hatt et bra år. tenk på det bra og glem det negatvie. gå inn i det nye året med smil :D

00:00 blir det bang i hele verden. skal ut og kjøre tur og se med mamman min.

ha en fin dag vidre

Ikke bra nok? eller.....

En venn av meg tror han kan kalle meg for jenta mi osv ennå han er gift og har to barn jeg liker ikke han , vil bare ha han som venn. men han klarer ikke og si nei til ting heller :s rett og slett deprimerne.

noen folk tenker kun på seg selv hele tiden. og derfor har jeg mista mange venner fordi ego dems har blit i veien for meg og hvis jeg prøver og si min mening så er det gærent . så helt siden jeg begynte på ungdomskolen til vidregåne har jeg blitt hakka på hvis jeg har kommet med en komentar som jeg vil få gjennom.

men siste som skjedde var at bestevennina mi som nå blir ex-venn. hun klarer ikke og bestemme seg for noe og bare hakka på meg fordi jeg ikke kunne snakke noe annet om jonas brothers. har så vidt kommet men noe ting om dem mens hun sitter og griner fordi My Chemical romance ble borte lenge og kom nå med album hvem griner for band? synes det er helt tåpelig mener jeg. kanskje jeg er i en fase av livet at jeg skal få masse kjeft ? hvem vet. jeg aner ikke hva som skjer med meg. gamle meg er borte.

men det føles ut som jeg går motens verden som kjendisene ikke bra mener jeg da forsvinner meg .

men siden jeg ikke har fått en gang god jul fra ex-vennina mi så er det vel ikke no mer vennskap. hun har tydligvis glemt at jeg har Green Day plata hennes . men da viser hun bare at Green Day ikke er bra nok og heller Mychem. som har bare holdt på siden 2002 eller no og Green Day har holdt på mye lengre enn det.

 prøve og oppmuntre meg med at neste onsdag drar jeg til Egypt

Mitt 2010

Fra Januar til nå har gått fort. nå står vi nær veldig nær 2011.

Febuar:

 Konsert i Larvik med Karpe Diem,Ne-Yo , Yogafier ,Quick og Sandra Lyng Haugen.

Karpe Diem
Sandra Lyng Haugen

Ne-Yo

gadd ikke og ta bilde av youga fier og Quick ekke så stor fan av dem.

Mai:

 Så A1 for førstegang live på Tønsbergmessa:D


Sikklig blink føltes ut som han stirra mye på meg men er nok sånn alle føler det når de er på konsert med noen man liker.

Juni:

 beste av dette året jeg aldri vil glemme Green Day var ike nok med de var her i fjor men det var bedre når de var på ullevaal enn i spektrum så varmt og klamt det var inne.

4.juni er en dato jeg aldri vil glemme. gode minner.


Johan Jett and the BlackHearts var oppvarmings bande og dumme meg trodde det var to oppvarmings band men det stod det på nette lett og bli forvirra.

Drunk Bunny haha. og hvergnag jeg hører YMCAhttp://www.youtube.com/watch?v=iwAbTou5fuc spol til 3.07 så hører du YMCA og se kaninen danser haha.

og de berømte blikka til Billie Joe dør av latter hvergang hahaha.

scene gulvet er Billie sin bestevenn hahaha.fantes ikke en sky på himmlen underkonserten med på kvelden kom dem men jeg fikk skjokk jeg Green day holdt på i 3,5 timer.

Katy Perry XD i mannlig versjon. når Billie Joe sa etter Trè Cool sang sin ehm fine sang XD så sier Billie And the was Karty Perry da daua jeg av latter.

så hvertfall jeg kunne snakket en hel dag om Green Day om jeg ville blir aldri lei dem. de er ensete rocke bande jeg liker. klaere ikke og si en  favorittsang med dem. ekke mulig er for mange.


Juli: 
Begynte og jobbe og tjene mine engene penger men går som lærlingkandidat jobber 50% og får 40% i lønn er så gøy haha.

var også nattbyn i larvik og det var da jeg hadde fri har fri.

Erik og Kalle var i Larvik fra Norske Talenter hvis du husker det.

Erik Og kalle.Kristian Rønning (sirius) opptredde også

Kristian Rønning

August:

7 August.

Brylluept til Kusina mi. likte kjolen hennes sikklig.


vet ikke om dere kjenner igjen han . han var med i Grease for mange årsiden når den derre audisen greien gikk. Erik og Kriss var progamleder blant annet og Hernirette som spilte Ninni i Hotell cæar husker ikke hva han heter men han sang hverfall to sanger kjærlighets sanger.

 veldig langt slør

 ny moten bryllupes bil haha. mannene hennes er feier og brannmann

jeg hadde etter rus i mange dager etter på det var helt fært tok en uke sikkert føre rusen min gikk ut så jeg fant ut det er siset ganger jeg får i meg så mye hadde ikke spist no særlig dagern på heller helt forferdlig.

10 august fikk jeg fuglen min :D

han var sikklig sjenert når jeg kom og hilsa på han jeg var på jobb og pappa henta han. men nå er han ikke så skjenert lenger kan man si.

første bilde jeg tok av han


litt missforstått?  han synes det var gøy og grave ut maten sin så jeg måtte fylle på så slutta og kjøpe den maten også kjøpte jeg feil mat til han så han fikk bløt bæsj deilig.

årsaken til at jeg fikk fugel var at jeg var så lei av at marsvina mine døde i tur og orden er helt forferdlig de lever kun til 5-6 år mens fugler kan bli gamle.

November:

Adam Lambert konsert men den slo ikke Green Day. og jeghadde klart og rote bort ipoden min så jeg gikk og kjøpte ny men ipod touch. men den månden var ikke no morro i hele tatt ex-vennina mi ble sur for ting jeg ikke hadde gjort. hun tålte ikke at jeg hørte på morra hennes og ikke hennes. da er man god venn blir sur for det herregud sier jeg.slutten av månden var A1
 da sang også poker face hahaha det var kanskje ikke helt dems sang.

Desember:

en rolig månde med kos med familie og venner.

jobba i hele desember men i dag har jeg fri helt fram til tirsdag i den nye året.

så jeg vil ønske dere Et godt nytt år<3


Hipp , Hipp Hurra , hurra

Min mamma har bursdag  i dag hun blir 53 år . venner av mamma kommer i dag og vi skal spise bløtkake og  kyllingryte nam nam. mamma fikk bursdag gave av meg siden hun liker betty bob så kjøpte jeg en kopp,tre kjøleskapsmangneter.

resten av dagen blir det av og slappe av.

 

kommer også snart med årtes høydepunkter for meg.

klem<3

Egypt

Neste uke alt reiser jeg til Egypt :D yeeeee. blr gøy skal ha med , ipoden min er must må ha musikk. og klær (sommertøy) gode sko. osv osv. skal ha med datan min nedover men får se om jeg får tid til blogging mens jeg er der nede.

Gruer meg mest til fly turen og når jeg skal gjennom sikkerhets kontroll ikke at jeg har tenkt og ta med meg noe som er ulovlig . men det jeg synes er sykt er at fast lebestift er lov og ha med men da skjønte jeg sånn at lipgloss ikke er lov . hmm . håper de ikke tar fra meg for mye eller ikke noe, fant ut at datan går som håndbagarse kanskje like greit.Datan min den bærbare har to datar den du ser på bilde var skole datan min men siden jeg ikke går på noe mer skole da ble den min. kjenner du igjen han som er som bakrund på datan?

i hvertfall er det Billie Joe Amstrong :D fra Ullevaal Stadio i oslo 4 juni yeeeeeeeeeeeeeeeeeee. gode minner

Oppfording fra meg og Jonas Brothers

For en stund siden oppdaga jeg no nytt som Jonas brothers er blitt med i som heter X The TX altså det betyr stopp og snakk i telefon mens du kjører kjør heller til siden og snakk, ikke send sms underkjøring du har ikke kontroll på hva du gjør.

husker når vi hadde all møte med russen i våres når v skulle ut og feire russetia vår osv. Det ble vist fiilmer som satt støkk i meg kjente jeg ble kvalm gikk flere ganger ut for og lufte meg ble kvalm ville kaste opp.

 http://www.youtube.com/watch?v=Q0ukd7xTQ9g

 

Den der var ekstrem. så når jeg må sende melding kjører jeg til siden eller hvis jeg har noen med  i bilen får jeg dem til og sende melding for meg. jeg vil ikke ende i graven eller på sykehus jeg vil leve . og det vil jeg flere skal.

i fjor var det et år med mange ungdommer som døde på grunn av forkjellige årsaker. det året føltes ut aldri skulle slutte med dødsfall det verste jeg noen gang måtte oppleve var at en god venn av meg og broren min tok selvmord, kan tenke deg selv ossen man har det da. i kirken til han ble det spilt Freedom med Akon.

http://www.youtube.com/watch?v=3st46aaFuaw  Sneip- opp i mot Himmlen. den er fin til minne om Michel </3

http://www.youtube.com/watch?v=bPkR9-c-OB8 Akon Freedom

Så tenk føre du gjør ting i bilen. jeg er rysta forsatt det jeg opplevde i stad eller ikke akk oppleve med så med mine øyne. det kunne gått mye verre. les tidligre på bloggen min.

Men jeg oppfordrer alle kjør til siden og ring,sms . ikke  underkjøring kan gå riktig ille. og ikke minst BILBELTE ikke ta det som forgitt det er VIKTIG hvis du vil leve.

 

Bilen min

I dag har jeg og mamma kjørt en del med bilen. men har forsatt ikke no radio i den er så kjedlig uten musikk blir nesten gal. først på dagen kjørt vi en tur gjennom Stavern og vidre til Helgeroa og hjem og var hjemme ca en time og spiste litt og kjøre av gårde igjen.

men da kjørt vi gamle riks veien fra oss og opp til Svarstad og gjennom Svartad og mot Hvitingfoss og tok av føre det aner ikke hva det het der men når vi kjørte fra Revetal og mot kopstad krysset så måtte jeg stoppe på strekkninga der det var en bil som dro noe vakent av veien og jeg stoppa men ingen andre gjordet det så jeg stoppa og spurte de trengte hjelp , nei han ene hadde ringt og sakt i fra. de var rundt min alder . uff jeg fikk så dålig samvittighet av at jeg ikke kunne hjelpe dem men når de var så langt nede på jorde som det var så vakke det lett.  men viser jo bare at dette lande ikke har RESPEKT for hverandre.

men jeg håper jeg kan får snart noe radio i bilen og utstyr jeg trenger.

tanker og sånnt

Satt akkurat og tenkte på en ting, tenk hvis det hadde vært en verden uten musikk. hva hadde skjedd med verden da? om musikken forsvant. . jeg hadde kanskje blitt litt små gal må ha min daglie dose med musikk daglig.

fortiden må jeg leve uten musikk i bilen min er kun høytalere der men det kommer trenger bare en overgangs kabel så kommer det nok :D.

fant også noen matter jeg vil ha bilen ikke bare matter men flere ting.

 for hele sette 249 på Jula.

CD-Futteral Ed Hardy 49 jula.

Frontruteskjerm 99 Jula.

Rattrekk 99 Jula.

Er jeg harry? synes ikke det liker bare masse tilbehør. er kanskje sånn vi jenter er. hmm hvem vet.

Tusen Takk Alle Sammen

Da var det overstått =D.

fikk det jeg ønska meg

. 500 kr av Jobben min veldig overraskene

 200kr,armebånd og peppekaker fra tante og onkel i Horten.

Tigthsen og leggisa er fra kusina mi og grå toppen er fra tanta og onklen min i moss og shampoen er fra fettern minØredobber fra også kusina mi med familien hennes.

Fra mamma ,pappa og Boren min , ipoden har jeg fra før. ørepropper rosa skullheads. mye bedre enn de vanlige får vondt i øra av de vandlige. fra broren min med lader, og silikon holder til ipoden.

fra min bestevennine en lysene bamse med ekorn ekke lett og se  da.

litt av det jeg fikk til jul.

ha en fin kveld vidre.<3


GOD JUL ALLE SAMMEN

Ja i dag er det julaften. har jobba fra 08:00 til 13:00 i dag yeha ble vekt 06:26 og spiste litt mat og kl 07:00 begynte hannah montana the movie på en tv1000 kanal kan ikke akk si det  var julefilm men den er så fiiin selv om jeg vet at hannah er miley daaaha lissom.

sitter og hører snipp (underlaten min) små synger for seg selv og tasser på tastaturet mitt sweet<3. og vi ser på Donald duck og vennene hans på NRK1. kommer til og legge ut bilder i kveld eller i morra av julegavene.

dålig bilde av juletre.

meg i finstasen hvit kjole kjøpt på Floyd 199 mener jeg den kosta

t og de sjudvergene husker den filmen men er sånna sammen drag med Donald og Vennene hans.

julestjerna vår litt spesiell men. kjøpt på jysk

må ikke glemme og si . fikk jule gave av jobben da 500 kr :D. passer bra nå siden jeg skal til egypt

GOd JULLille julaften =D

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! i dag er det lille julaften i morra som alle vet julafthen :D gleder meg som en unge.

Har rødda på kjøkkenet og vaska benker. og jeg har vaskaopp. pappa ekke hjemme ennå men kommer snart. og mamma har vondt i beina så jeg har holdt på time ca.  skal mulig farge håret i dag får se klarer det ikke selv så mamma må hjelpe meg.

Endlig har jeg klart og ta bilde av bilen ---->

 klussa over reg nummre vil ikke at noen skal finne ut hvem jeg er sånn sikklig hvis dere fårstår det.

det er en Mazda 323. n nå skal jeg se film på Dinsey

God Jul<3

julen kom brått

Begynnesel av desember hadde jeg sikklig juelstemning men den forsvant plutselig men kommer sivene sakte tilbake. men jeg gleder meg til fredan da er det julaften og lurer ført på hva jeg får av mamma og pappa og de andre da seff. skal pynte juletre :D.

Du Grønne Glitrende tre

GOD JUL

 

kaldt brrrrr

Fytti grøss så kaldt det er ute. skulle støvsuge bilen min fikk gjort det men hunde håra som er på sete kantene er nesten umulig og få vekk og jeg orker ikke og bruke masse krefter på og fjerne det nå. orka ikke og ta no bilde nå men jeg lover det kommer.

akkurat nå ligger det på ca -20 . er ikke det kaldt så vet ikke jeg.

men hører på julemusikk og ser ut og har litt  julestemning igjen er så rart og tenke på i morra er det lillejulaften. og da skal jeg se Grevinen og Hovmestern :D

 

http://www.youtube.com/watch?v=-u_rNWyPtv4

Første kjøre tur med ''ny bil''

I dag kom dagen :D. jeg har kjørt en tur med bilen var mye lettre og kjøre enn Merca og bilen til pappa ( Arbeidsbil).

kommer bilder......

Dagen starta vel 06:50 fordi pappa og mamma drev og babla med hverandre gøy og skal på jobb kl 15:00. men stod ikke opp føre 11:00 ca. også begynner mamma og mase åh har så lyst på røyk. så sa jeg ta en da vel. men har bare 3 igjen. så da dro jeg ned på jobben min og kjøpte og kjøpte mat til meg selv var sulten.

og når jeg skulle på jobb kom jeg forsent fordi en bil hadde kjørt av bilen så han lånte no fra bilen jeg kjørte altså pappan min sin siden vi ikke hadde no annet. jo scootern min men det er kaldt nå. brrrrr.

men det kom en traktor og hjalp han med det han fikk låne. han var kjekk også . og han kom på  butikken der jeg jobber noen timer senre og han huska meg så gøy han så meg og sa halla :D da ble vel jeg mer smile fjes.

Denne dagen har vært litt merklig synes jeg. hmm vet ikke hvorfor.

 

Min lille underlat akkurat flytta inn i huset 10 august

 

 første fly tur rett opp på gardin stanga

 

Legger til ander bilder som er tatt i etter tid
 
Har du underlat selv?
Snø måkningmeg på toppen av snø haugen masse ny snø på toppen haugen er gammel er fra første snø fall og blir bare større og større kan man si.

var ute og måka. var noe og måke , måka fram søppel dunkene. fikk ikke bliten til og funke men ble fint da hehe.

 litt av en haug sier jeg. har noen av dere så mye snø?snø og mer snø

Stopp og snø da er så himla mye snø skulle ikke vært lov blir gal snart. men sitter inne og hører på musikk Black Eyed Peas - The Time . har sett villdyrlgene og sett littnyeheter fra verden herregud ekke bare her det snør , England,tyskland og Frankrike. Lady gaga får vel ikek hatt no konsert i Paris i dag henne står vær fast mer turnebussen.

Melding på twitter fra Lady Gaga :Today's cancelled Paris show is rescheduled for Tuesday, 2moro's show will happen as planned. I promise to give u the nights of ure life. X

I love Paris + I love my French fans. I'm sorry little monsters. A photo of storm, I'm stuck on bus.bilde som er tatt gjennon bussruta fra Lady Gaga`s turnebuss /Paris.


Men skal enklig ikke klage kommer snø hvert år . Elsker snø enklig men det kan blir litt mye noen ganger.

 

litt mye snø eller? det var fra 2006 som d litt mye snø eller?snøen er nesten like høy som bilen det er sjukt. skal se om jeg får tatt noen bilder fra ossen det ligger ann nå men blir tatt bilde i morra tenker jeg.


kanskje på tide at jeg forteller om meg selvNavn: May Kristin

Alder: 19

Bor: Larvik / Vestfold

Små fakta om meg :

ikke no spenne akkurat men. kan prøve og si noe om meg slev ekke god til det.

jeg er født i oslo på Ullevåll Sykehus, Døpt i Asker kirke. bodd to år i akser 1 1\2 tror jeg i Horten.

Jeg har blitt en lat person etter jeg fikk fri internett ingang på rommet fikk min egen data når jeg var rundt 13/14.

Jeg er sta og sår for min mening, blir ikke lett såra lenger etter flrer år med mobbing.

Elsker konserter, men hater nå folk sniker og presser på konserter.

Har bil lappen har hatt den nå over i ett år uten at politiet har tatt det. mange klarer og miste det etter 1 dag eller uke .

favoritt band er Jonas Brothers har vært fant av dem siden 2007 selv om de fikk sitt gjennombrudd her i 2005.

Artiser jeg har møtt/snakka med :Kriss fra Erik og Kriss, Aleksander With, Tone Damli,Jorun Stiansen. og nei jeg skryter ikke som alle gjør. og ingen vil tro meg heller når jeg sier det. når jeg snakka med Kriss så fikk jeg mange stygge blikk fra folk men herregud da han er en person som alle oss andre. han var så lett og snakke med og jeg sa te han at han kunne ikke se sola nå det regna den dagen jeg snakka med han etter en konsert dem hadde i larvik var gratis konsert.

er ferdig med skolen og hakke lært noe fornuftig. jeg mener skolene stapper i oss ting vi ikke har bruk for i jobb liv, Matte og Engelsk ja det må vi. men som Histore hva som sjedde for mange tusen årsiden ekke spenne, men er bare min mening.

jeg mener at vi ikek burde være redd for og vise kroppen vår vi er født nakene lissom er bare hud. se på de som pakker seg inn fordi de mener at hud og hår er tiltrekkene for gutter , ja kanskje men dere lever i Norge 2010 snart 2011. Norge er på vei til og bli et land som det bare bor pakk og fjas i . jeg har aldri elska Oslo og kommer aldri til og gjøre det. det som er bra i oslo er konserter men kvier meg hver gang og kjøre inn dit fordi det er et merklig by med kjøring og ja hakke ord for hva det er.

Blir kanskje mye tekst men da får dete vite om meg og mine meninger om ting. håper dere liker det ;)

Legger ved en del bilder av folk jeg har møtt og noen bilder av meg selv.

meg og Jorun.

Tone Damli

med og kriss

meg og Aleksander With 

 

trodde vi hadde fått nok jeg

Neida ser ikke ut som det skal slutte og snø i hele dag har det snødd. Men en god tinger er at jeg får mer julestemning av at snør da. men en gang må det slutte og snø ellers ender det vel med at jeg blir snødd inne jaja skal ikke no i morra eller mandag skal ikke på jobb føre Tirsdag.

men er ikke akkurat jule musikk jeg høre på nå da hehe. går i min favoritter som Miley Cyurs nå med Pary in the u.s.a elsker den sangen blir aldri lei den sangen. og mange missliker henne nå etter hennes storet ''skandale'' røyke bong hvem i kjendis verdne med press fra alle kanter hakke det? for og ta noen er det Linsey Lohan, Paris Hilton,Briney,  det var noen. er lov og være skuffa over Miley men bare la henne leve livet sitt og ikke heng dere opp i det. Er jaggu ikke lett og være poppulær og da få alt slengt i tryna og da raser vernden din da seff. prøv selv og ikke bli skuffa over media for de finner på mye og lager oppstyr, men ja det er sant med at miley røyka bong.

 

kjedlig dag

er så kjedlig og være syk men er på bedringens vei fryser og svetter om hverandre er så morro ..

har ikke vært på jobb i dag siden jeg hadde så vondt i øye og kvalm og svimmel er så kjedlig etter jeg hadde sakt i fra at jeg ble hjemme spiste jeg litt og gikk og la meg igjen. sov ca en time og stod opp igjen og var like svimmel er litt bedre nå. men skal på jobb i morra.

begynner ca kl 13:00 i morra og må kje jobb bilen til pappa siden hans kal fikse familie bilen vår. men godt at jeg får min egen bil til tirsdag men fåkke kjørt den føre på onsdag siden jeg jobber på tirsdag.

mercedes til min familie som ikke er min. forstilliga på den er vel ikke det beste jeg vet skjener til en side og nå på glatta er det ike gøy.

gamle minner

Mens jeg satt og leita etter et bilde fant jeg et bilde som jeg boren min ikke trodde på føre vi så det. De flese gutter drømmer om sikklig sports bil Lamborgini eller kanskje ikke alle drømmer om det hva vet jeg.
Er kanskje ikke bil man ser hverdag.

Onklen min hadde den inne for og fikse den husker ikke hva det var men noe var det med den. etter han hadde fiksa den tok han og fettern min en kjøre tur fettern min sa at han har aldri vært så skjelven i sitt liv som med den. de lå ganske fort på E-6 og var langt over 100 kan jeg tenke meg han sa at det føltes ut som han skulle bli sugd gjennom sete og ut bak.

 

MIN BIL!!!!

Nå skal jeg få min egen bil etter lang tid yeeeh.

Stefaren til min mamma får ikke lov til og kjøre bil mer fordi han får angst og kan slutte og puste. han har oppert for kreft.

så er litt synd at han ikke får lov til og kjør bil av legen sin så da blir det taxsi og naboer som må kjøre rundt. han lever ganske på lande og det er så nydlig og være der på sommern men etter min mormor døde ble det litt stusselig uten henne så det var ikke gøy og leke ute .var ganske glad i henne.

meg og broren min lenge sia var rundt 12 år hvis jeg ikke tar helt feil.
Der bor nå stefaren til min mamma

 

liten blogginnlegg

blir ikke mye jeg skal skrive.

er nemlig ikke  i form tror jeg er på vei til og bli syk, venstre øye mitt gjør drit vndt øye lokket er hovent så blir ikke no sminke på meg i dag.

kan holde hånda mi over øye da er det ikke så vondt.

veldig morro, får se om det blir no jobbing i morra orker ikke og gå på jobb med et øe som ser helt harry ut.

 

lege og shopingLike gøy og ta spøyte not tok to i dag da en stoffsifte prøve og en vaksine mot diare når jeg skal til Egypt.

etter jeg og mamma var hos legen dro vi til Nordbyen i Larvik skulle enklig ikke ha mye men det ble det liek vel har noe 700 kr igjen penga ryker fort.

kjøpte meg to nye bh`er til 149 var to for 149 på Cubus også fant jeg kjempe gode tøffler til 149

på Floyd fant jeg meg en lekker topp 199 kosta den da kjempe billig til og være floyd.

ser ikke de gode?  dålig bilde siden er organe i bakrund. men kjolen er fra floyd

lite blogging

har ikke mye og dele akkurat nå. men kan fortelle litt hva som har skjedd i dag hvertfall.

jeg ble vekket av mamma rundt 05:45 eller no hun mente noen hadde ringt og sakt at jeg skulle på tidlig vakt i dag altså jobb. jeg ser på telefon ingen meling eller ringing spørs om hun gikk i søvne da hvem vet.

og på jobben i dag føltes det ut som at alt gikk galt, først klarer jeg og gå på en 6 pak med juleøl så det knuste men klarte og redde to stk , drev og rydde vekk no papp derfra. så når jeg fikk rydda det opp og sånt så gikk det litt bra.

men så begynte jeg og bli svimmel og kvalm så måtte ta no ete og fikk da lov og ete men så klarte jeg og glemme og ta med gaffel til den maten fra ferskvare disken.

i morra blir det mulig at jeg og mamma skal til legen og jeg skal ta ny sprøyte yeha gleder meg ikke skal ta to mulig en stoffskifteprøve og en annen for mageknipe når jeg skal til Egypt. yeha sier jeg.

men er ikke rare døsen jeg skal ha inn da . er bedre det enn i midten av armen.

 

beste produktene jeg har brukt

beste tannkremen jeg har brukt. men nei man får ikke hvite tenner fra første forsøk kanskje etter en uke.Face and body rens. Er nok mulig og få større flakse men denne har jeg fått fra skolen når vi holdt på med og finne ut hva som er den beste rensen. og den er det  den er flytene så bruke klut eller no funker og du får et bra resultat.

Meg etter rensinga. kun det jeg har av sminke på meg er Macara

slitsom tur

som jeg skrev på bloggen her om dagen at jeg skulle til Sverige og ja var der .

tok Horten-Moss båten og dro innom tanta mi. men på båten herregud så mange folk men folk kanke vise respekt for andre bilister kliner seg opp i hverandre håper det ikke kom no riper på bilen.

men så glatt det var på veien mange hadde kjørt av veien og kjørt i hverandre onkeln min jobber i barnnvesnet og hadde vakt i går og kom stadig vekk meldinger inn om biler som hadde kjørt av osv.

men etter vi hadde vært hos tanta mi så dro vi til sverige. deilig at det var bare meg og mamma.

Når vi kom til Sverige og skulle parker så var nesten fult , og når jeg skulle hente handlevong kunne jeg bare glemme var ingen ute men inne så fant jeg en IKEA handlevong lurer på hvor den kom fra hekt grusom og trille ene hjulet var ikke akk det beste.

etter vi hadde handla mat gikk vi bort til Godishuset herregud så svært det er fant smykker til 10 kr O__O . og vi fant twist til 299 det var 2kg da er det billig også fant jeg haha skjoklade røyk med farao på forsiden koste bare 6 kr dete rså billig i sverige at det skulle ikke vært lov.

men eter alt handlig dro vi hjem tok drøbakk tunnelen men føre vi kom så langt hadde det vært kjedekoliskjon rett føre jeg skulle ta av så det var kø yey lissom. 4 biler hadde kjørt i hverandre . men det var ingen ambulange eller politi der men barnnbilen kom hmm lurer på hvorfor den men jaja.

så man kan si det sånn at jeg er ganske sliten av en så lang tur.

naaaaaaaaaam

kjøpte nesten lik sånn i rødt 79.90 eller no

Kan være stolt av Larvik

Thor Heyerdhal er fra Larvik og dro rundt i verden på en flåte. har gått på Thor Heyerdhal skolen.

Men og få en ekte kjendis i Larvik gjennom Norkse Talenter er no helt annet  husker ikke hva dem sa en gang da de nevnte vinnren av Norkse Talenter hvor mange stemmer Kristian Rønning ble vinner. Husker jeg fikk tårer i øya jeg stemte masse sendte inn hvert min.

menne føre han ble Borges kjent så hadde han små konserter i Larvik  oppvarmings band føre Karpe Diem blant annet og Madcon uten at jeg er sikker.

ganske nytt bilde av Kristian Rønnig bildet er tatt på Nattbyen i Larvik i sommer.

slitsom og treeeg dag

Jeg dro på jobb i dag sånn kvart på ti begynte 10:00 og håpet at dagen i dag skulle gå som smurt. joda det gjorde det men herregud så kjedlig dag det var i dag -.- . og når jeg ikke får noe og gjøre blir jeg slapp og svimmel. og jeg klarer  nesten ikke og snakke har fått en hevelse like ved tenna mine så når jeg tygger svir det som f!!.

men nå er jeg ferdig på jobben slutta 18:00.

i morra skal jeg og mamma til Sverige og handle mat  og godis yeha sikklig avbrekk trenger det litt nå ..

Happy D-Day Trè Cool

 I dag har trommisen Trè Cool Bursdag hurra for han. Beste trommisen ever som aller sier. er helt enig. husker godt fra Spektrum da det ble helt mørt og plutselig han kom med lykta si og lyste på alle menneske der hahaha. men på ullevåll hahaha han sang en sang husker ikke hva den heter og etter han var ferdig fikk Billie Joe den tilbake og holdt den i tuppen og etter på sa han : And the was Katy Perry. fordi han hadde den hatten du ser på bildet (fra Bullet in a bible 2005) men han hadde den hatten både i spekrum og ullevåll pluss bh hahhaha.

 

har kanskje blogga dette før

 nå har denne lille skjønnheten fått

Navn : Ryan Ruby Mae Pritchard

Født: 29/11/10

Mike Dirnt og Birttney er lykkelig foreldre <3

dagen i dag

I dag har jeg så langt vært i Larvik hos legen tok sprøyte de stjal to glass blod av armen min, og sprøyer er det jeg like minst med lege men gikk bra.

og etter jeg var der dro jeg og mamma bort til Amfi sentre og tiiia på koffort det var så mange og velge i men fant en perfekt koffort :D det ser du på bilde under. men det følte med en overraskelse hengelås med kode som er kjempe enkel men det sier jeg ikke!. også måtte jeg ta en ting jeg kan skrive navn og add på kjekt det. gleder meg til og dra til Egypt. Kofforten koster 599,-
 

Jeg var også hos biltilsynet og måtte få en lapp om at jeg kan kjøre bil siden jeg har mista førerkorte mitt =/ men om det ikke har kommet tilbake om 3 månder så må jeg tilbake dit og få nytt det koster 200kr så det går bra.

førerkorte mitt

Akkurta nå er såå sinna på meg selv har klart og rotebort førerkorte mitt som er så viktig for at jeg har.

sist jeg så den var lørdan og i dag var den ikke i lommeboka mi jeg er så lykkelig lissom not. blir jeg stoppa får jeg trøbbel tenker jeg og det er det siste jeg trenger...

og nei det er ikke blitt inndratt på grunn av ting jeg er ikke en råner på veien men kjører forbi biler som ligger 10-20 km under farten da er det normalt og tute først funker det ikke kjørforbi

 stakkars lille førerkorte mitt som er borte må fikse det i morra

Rihanna kommer til Norge!

Hold av 30 Oktober 2011!!!

Da kommer Rihanna for og dele gleden med oss med nye plata si Loud.

Enklig så er jeg sur på henne etter alt det som skjedde med henne og Chris Brown men det får bare verra. elsker den nye plata hennes da enn den forrige. mye mer yeha enn buhu.

Bilettsalget begynner Mandag 13 des kl 09:00.

har såååå lyst og det er en søndag men må snakke med noen av venne mine gidder ikke og gå alene lissom.

Gamledager

I stad når jeg rydda i skuffene mine ute i gangen så fant jeg ting fra da jeg gikk barneskolen, når vi hadde faddre husker det så godt masse av det er borte men fant noe av det savner gamle dager da alt var fint og man ikke klarte og bli uvenn med hverandre. men når man blir ungdom så vet man ikke hva som står på spill føre man er med i spillet og skjønner gamet. Når jeg begynte på ungdomskolen trodde jeg livet mitt skulle bli mye bedre etter alt mobbing fra barneskolen og masse greier. men neida inn neste dør var det enda verre enn jeg trodde 3 hele år med gutte som slang frekke komentarer til meg hele tiden. 8 klasse var det verste året i mitt liv , etter gym timen gikk vi i dujen ofc for vi skulle ha time etter gym, det ender med skrekk guttane stod og banka på døra meg og ei te stod i dujsen med døra lokket. men så hadde ei i grderoben glemt at det var noen i dusjen, så da braste guttane inn og åpna døra til dusjen jeg var på vei til og ta håkle for jeg var ferdig og i det gikk døra opp og jeg hylte og hoppa til siden og resten av den dagen ble rett og slett grusom. når jeg kom i klasserommet glodde alle guttene på meg det var helt fært.

men når vi var ferdig på ungdomskolen så begynte vi da på Vidregåne. og jeg grua meg så sinnsykt hadde hørt så mye fært om Thor Heyerdal men det vakke så fært som jeg trodde helt til siste året mitt på Thor Heyerdal da vi flytta bort til storskolen var akk som hele verden min raste sammen.

Det har skjedd så himla mye dritt siden nye skolen ble bygget. Narkorassia,vold og slåss kamper , voldtekter, stjeling som er forsatt.

skjønner ikke hva som skjer i huet til folk. ikke mitt heller.

akkurat nå trenger jeg bare og få ting ut av meg. godt  at jeg kan bruke min lille blogg til det. og jeg merker på hele meg at jeg er preget av alt det som har skjedd i det siste. som og miste bestevennina mi. og en grunn jeg ikke skjønner og kommer aldri til og skjønne tenker jeg.

og jeg føles ut som om jeg skal bli gal. når jeg skal gå inn til rommet mitt er det akk som om jeg går gjennom en sort liv løs skjel som smulder opp når jeg går. og sort katt som smuger seg langs vegger og  vekk.

skulle ønske livet mitt akk nå kan bli yeha og ikke buhu er slitsomt og gå og tenke på ting jeg aldri får svar på.

Snø Kaos

Våkna til at det snødde som det er meldt og jeg hadde ikke planer om og kjøre no ut. men så sendte bestevennina mi melding om vi skulle finne på noe så jeg dro ned og henta henne men endte nesten med at jeg ble sittene fast i snøen, ny snø hadde kommet is under den nye snøen veldig fint. Måkerne i larvik er jo så prippen på og måke men i dag så var dem ikke så nøye gøy for meg da fikk mange sinte bilister og ingen stoppa for og spørre om hjelp så fint lissom dålig grunn da til og bli sur lissom. så det er sant det alle sjaføer sier snø er no dritt medmindre man får det ferdig måket.

var nesten sånn veien så ut men mer bil spør.

rydde

Når man kjeder seg og ikke får lov til og ta bilen og kjøre seg en tur og bare sitte og se i rommet og høre på musikk da blir man  gal. men da tenkte jeg rydd da får du noe og gjøre og det gjore jeg. fant gamle skole bøker fra vidregåne huff det hørtes ut som om det fra veldig gammelt. men mens jeg rydda fant jeg også 1.klasse bilde fra barne skolen herreugd det var lenge sia tenkte jeg og det er jo. mangler en person der da men det er ikke så krise.

mens jeg rydda så fant jeg ting som kan gid til fattighuset i oslo. Føles godt og gi ting til noen som trenger det mer enn meg.

1.klasse bilde

Joe Jonas

Joe Jonas går solo men vet ikke når. kommer til og bli anderledes men spenne sikkert mange fans som har gitt dem fordi dem ikke får sett dem her i Norge og masse annet. men som kanskje veldig få vet som sier at dem er fans av Jonas Brothers er at dem faktisk gjør no nyttig for trengene barn som trenger med penger og oppmerksomhet enn det vi gjør. Jonas Brothers har sin engen orginasjon som er med på og redde liv til barn og de penge som Jonas Brothers tjener på konserter og ting dm har på nettsia si. ca 10% av de penge går til Change for the Children Foundation.

 

 

Joe Jonas - 2010 Official BCS National Championship
Party - Arrivals

Jonas Brothers blir også kaldt for fjortiss bande. Serr? hvorfor tenker jeg? er det fordi dem ble oppdaget gjennom dinsey? eller er det at de har søt pop/rock? hva er grunnen. men jeg gir blaffen i det jeg er fan av dem unsett og en dag skal jeg være på konsert med dem, men når det er et spm . men en dag..

 

sliten og trøtt

Er så sliten og trøtt fortidn lurer på om det er noe som går nå. er små gæren i magen også er så morro har vært litt rolig nå da og takk for det. rett føre jeg skulle legge meg i går så slo magen min helt vrang fløy mellom rommet mitt og do god at det er kort vei.

Broren min kom hjem på besøk i går skaø være i helga så koselig atte. han og jeg med forsterforeldra hans ska til egypt som jeg kanskje har nevnt et par ganger blir så gøy at jeg kan nesten ikke vente. men må snakke med dem på jobben først da.

kanskje jeg blir så skjokka av og se de pyramidene. gammelt bilde av meg har annet hårfarge og korter hår.

Egypt

 

Morsome ord som man kan lære seg når man skal til Egypt. kalere ikke og utale det siste orde kan jeg.

God morgen - Saba el kher
God dag - Masa el kher
God natt - Tesba el kher
Ja - Aiwa
Nei - Laa
Takk - Shokran
Hvordan har du det? - Ezayek?
Hva heter du? - Esmak e?
Jeg heter - Esmi
Hvor mye koster det? - Bikam da?

Egypt ligger en time forran oss utrolig men ekke så ille akkurat som England som ligger en time bak oss.

det jeg vet når jeg skal til egypt er at jeg skal se meg rundt og ta masse bilder som jeg kommer til go legge ut på bloggen min. herregud kanke tro det at jeg lille meg skal til store egypt med pyramidene må ses

gleder meg som et lite barn til og reise dit men gruer meg til fly reisen da.

 

syk alltid morro

jada i dag er jeg syk ikke no særlig og ha diare, pendler mellom do og rommet mitt er så morro.

så jeg sitter og koser meg med musikk som:

Karpe Diem,

Miley Cyrus,

Tone Damli å vinni ,

Eric Saade,

 

og mange flere

Ossen er dagen din? er du syk?

Egypt ja

Egypt som er kjent for Pyramidene og de tnga der ja. min snilla lille bror som da bor hos fosteforeldre han spurt om jeg vil være til Egypt forsteforledrene lurte på om jeg ville bli med. oi tenkte jeg har aldri vært sikklig utenlands enn sverige og danmark lissom.  så da sitter jeg nå og drømmer litt bort i den idyllsike egypt.

har du vært utenlands?

Jan Thomas

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ hvorfor akkurat den dagen?

til Lørdan kommer Jan Thomas til Norbyen i Larvik kl 17:00 og jeg jobber da hele dagen som jeg mener er feil -.- jeg får ikke no ut av dagen med og bare jobbe, men jaja. men alt tyder på at det ikke er meninga at jeg skal møte Norges beste staylist deprimerne.

Han kommer for boka si My Way

jule musikk

Lady Gaga ? Christmas Tree

vakke no bombe akkurat med at hun laga sin egen versjon av Christmas Tree for mye techno eller hva jeg ska kalle det.

My Chemical Romance ? All I Want For Christmas Is You - 2005

Ikke no bedre den jeg elsker den sangen men ikke med så mye rock den til Mariah Carey ? All I Want For Christmas Is You er mye bedre . liker best de sangene som er rolige og man kan føle at det er jul men den sangen med My Chemical Romance får man ikke den stemningen rett og slett.

 

 

Mine favoritter: Mariah Carey ? All I Want For Christmas Is You

Maria Mena ? Home For Christmas

Vazelina Bilopphøggers ? Grønne Gummistøvler

Travellin' Strawberries ? The Støvel Dance

Vazelina Bilopphøggers ? Fem Fyrer Med Ved

Various Artists ? Låne Og Gi Noe Tilbake

Various Artists ? Strømpestrikkestrofe

Hanne Krogh ? En Stjerne Skinner I Natt gode minner med sangen fra barneskolen

men hva synes du om de sangene ?

Har du noen favoritter?

Tv-Program

I går eller i natt blir det så ble jeg sittne oppe en stund ble helt oppslukt av et program som gikk på Natgeo. Handla om universet og jorda lære masse nytt enn det kjedlige vi lærer på skolen.

Viste du at føre alle planetene ble født så var universet like stort som hode på en spiker

så kom Big Bang som de kaldte det og da ble unisveret kjempe stort. Og melkeveien blir aldri slutt den blir bygget på heletiden og den er mange millinoner unna jorda men hvis stjerne hadde vært nerme jorda ville jorda blitt utryddet fordi et stjerskudd er nok til og få en planet til og ekspoldere ekke tull jeg ble helt oppslukt av det for det var så kjempe spenne.

Men viste du det at hvis tyngde kraften ikke er her lenger så svever alt det posetive er at da kan du ete så mye du vil uten og bry deg fordi du sverver. haha

kanskje du lærte no nytt

1.Desember

Allerede 1.des nå går det fort til jul

men vet ikke hvem av julekalendene jeg skal se for på tv2 går Olsenbanden Jr - Første kupp på NRK3  går Jul på Månetoppen og begge går kl 18:00. hmmm finner nok ut av det.

Men kan nyte med og se ut på snøen som har kommet og sitte i varmen tror det er noe med 20- ute O__O

Men gruer meg litt til julafthen da for da ska jeg jobbe men går vel bra det å håper jeg.

Gleder du deg til jul?