Føler meg overvåket

Har vist lenge at man ikke kan gjøre noe uten at det blir lakt merke til! 

Men et brev fra nav som kom her om dagen fikk meg til og undre hva de har fått for seg! 

Det som stod i brevet er ''Nav har vurdert mulighetene dine på arbeidsmarkedet''

Da lurer jeg vedlig på, hva har de ikke skjønt? jeg er kun i mamma permisjon! har ikke blitt sakt opp den jobben jeg tok perm fra eller sakt opp selv! 

Dem vil hvertfall ha meg inn på samtale om hva jeg skal gjøre når jeg er ferdig med mamma permen. 

Jeg har spurt litt rundt om flere har fått samme brev og det har dem ikke! Hvor har da nav fått for seg at jeg er ''arbeidsledig''? 

Nå som det nærmer seg høytid merker jeg godt hvor mye tull som plutselig skal komme uten noe salgs svar på. Det og være i perm å ta vare på vesla mi er vist ikke dans på roser med å ha senka skulder og kose seg med stunden henne er liten. 

Jeg må ærlig si at jeg føler meg overvåket av systemene som er rundt med hvem valg man tar for seg selv å barna sine. 

Tanken har slått meg alt for mange ganger med å synke under jorda å forsvinne litt. Men det er ikke så lett heller!

Bare meg som føler seg overvåket av det offtilige systemer?

Hva vil dere se mer av?

Hva vil dere se mer av på bloggen?

jeg er tom om dagen med hva jeg skal blogge om! all tiden min går med og holde på med vesle jenta mi. 

Har hvertfall fått dato til dåpen til jenta mi klart hvertfall, håper på og kunne leie et lokale som er rett borti gata her siden det ikke er plass til alle hjemme. 

tema for dåpen tenker jeg skal gå i hvitt og rosa! Det kan nok bli en del av bloggen at jeg viser hva planene rundt det er. 

Men ellers står nå julegave handlingen inn for tur! mandag stikker jeg og familien en tur til søta bror og shopper litt.

Etter oprasjon som ble forrige onsdag har ting gått bedre. Forsatt vondt å ha vesla på såret men det er logisk! 

 

Sykehuset!

Man vil skjelden frivillig ligge på et sykehus. Men er man syk ja er det beste stede og ligge. 

onsdag morgen våknet jeg mer ekstreme smerter på hyøre side på magen og feber, jeg tok meg en paracet å ibux og la meg til og sove igjen. 

¨når jeg stod opp noen timer senere var febern borte men smertene var enda i magen. Når pappa kom hjem dro han og jeg ned til Larvik legevakt og der ble jeg henvist til Tønsberg sykehus. 

etter noen times vente tid fikk jeg vite at jeg hadde blindtarm betennesle så ble operet for det. Når jeg våknet igjen etter oprasjon ble jeg fortalt hva de hadde gjort å hva de fant ut, blindtarmen var blek så den ble tatt ut. Men jeg har vært så heldig å fått betennsle i ene eggledern min. 

Jeg har alltid vært fordømts full til sykehuset i Tønsberg for har hørt mer dritt enn posetivt der. Men det endra seg nå når jeg selv ble lakt inn der. 

Dem passet på meg heletiden til jeg havna på oprasjons benken til jeg havna opp på rommet i Kirguisk avdeling. De som operete meg de var utrolige herlige folk! super sprudlene mennesker og prøvde heletiden å holde meg i godt humør. Det ble gjort kikkehull oprasjon så fikk 3 pittesmå hull i magen.Jeg er hvertfall i å form til å kunne løpe maraton. Det er vondt å reise seg og gå like etter. Ryggen, nakken å skuldrene mine er vonde.  Det og le kan jeg glemme for det hjelper på smertene mine! Heldigvis finnes det medisiner, jeg har fått to typer antibiotika for betennelsen i eggleder'n.  Paracet kan jeg ta mot generelt smerter med 6 timer i mellom rom.

Dattra mi blir heldigvis tatt godt hånd om av besteforeldene sine siden jeg ikke får lov til å holde henne, ha henne oppå kroppen min.

 

 

Sneak Peak

Jeg har valgt og ikke dele noen bilder enda av Leah. Føler jeg kanskje gjør noe mot henne som hun kanskje ikke er så kult når hun blir stor nok til å være på sosiale medier.siste ukene har bare flydd og ser hun vokser og vokser i rekord fart!

Men hun har godt gripe tak i henda sine et er helt sikkert.Men jeg fant noe artig når jeg var på mødre gruppa i går! siden jeg er alene mor passet det perfekt. Artig eller hva?

Det hvite rare pledde

Hvert år og samme klagen! ja jeg snakker om det hvite pledde av snø som kom med strom av store deler av østlande. 

Heldigvis har jeg hvertfall tatt varslen på alvor og la om til piggdekk uka som var. Vil ikke vite hvor mye mengder snø det har kommet.

 vi har sittet over 17 timer uten strøm. Men vi dro vekk på morran for det ble for kaldt var nede i 16 varme i huset.  Pappa tok telefon over til søstra si i Horten g vi fikk komme dit på middag pluss varme oss! 


bilde over er tatt i går! Vi var på vei hjem fra sverige å ble helt paffe hvor ille det hadde tatt seg opp med snø etter de få timene vi var borte.bilde over er tatt nå i kveld. Her ser du trær som lener seg på strøm ledning som vel kan føre til strøm brudd igjen! 

Jeg er vanligvis glad i snø men denne gangen synes jeg det ble litt for voldtsomt! kan vel ikke huske sist at det kom så mye på en gang. 

men prøver og holde igjen julestemmninga for og ikke bli veldig lei! 

 

Har du fått snø der du bor? 

Har du mista strømmen løpa gård dagen eller i dag?