dagen min

i dag ble jeg med pappa til Rjukan siden jeg ikke liker og være hjemme alene. det tok vel nesten 3 timer og kjøre bek mørkt. hadde med datan og satt og så på Vazelina julekalender, men sovna på slutten av siste episode da orka ikke øya mine mer sov vel til sammen 2 timer eller no har sovet 7-9 timer til sammen. 

pappa var inne på Byggmakker og fiksa en truck som tok sikker 2 timer. jeg fant ut at Bergene Holm hadde vært og levert planker litt morro og se siden det ligger i Larvik og Kvelde. 

det var mye snø i rjukan .

noe bilder fra dagen min

stavkirke tror det het hedda der er vissnok et av de mest fotograftere kirkene

ser du bergne holm?

datan jeg satt på den slokka hadde ikke mer strømheeelt på toppen var det sjukt mye snø

vet ikke om dere har hørt om den båten men den har vært med i krigen husker ikke om det var 1 eller 2

sølvgruven på Kongsberg nyeste olsenbanden hadde vissnok spilt inn her.

i går fant jeg ut at vi har fått noe nytt på jobben 

 det er fra Maybellin kommer mere produkter. så da slipper jeg og dra heelt til Larvik


Im alive!

sorry for at jeg ikke blogga i går det gikk i ett sett. jeg kjørte mamma til legen, etter det gikk vi på apotekter og henta medisiner, kjørte og kjøpte mat og spiste jo det siden vi ikke skulle hjem. kvart på fire ca henta jeg vennina mi og hun ble til Oslo. for mamma skulle bort for en ukes tid.  det snødde noe sykt i går at jeg hakke ord når vi kom til drammen så fikk jeg nøya det stod bomstille fra drammen og mot Larvik men det var åpent når vi kom senre. jeg og vennina mi var innom oslo s etter vi hadde kjørt mamma til tanta mi jeg er stolt av meg selv følgte nesten ikke gps på vei tilbake fra stovner til pâle p hus. jeg tror jeg lå i litt feile filer litt pinelig siden bilen min er oslo rega Dj er jo oslo . 

jeg klarte og seff finne enda mere med 1D gutta <3 en test deg selv den skal bli med meg til London hvis vi får død tid. og jeg kjøpte meg en søt lommepung med det britiske flaget på. 

her kommer bildene fra innkjøpet og fra dagen i dag.dette er  i sandefjord til morran

på E-18 til telemark

og jeg satt og så på film så Monte Carlo mosrom film den var fin.

jeg var med pappa på jobb i dag siden mamma ikke er hjemme og klarer ikke og være alene i huset. jeg er ikke redd for og si det men det spøker her.

ossen har dagen din vært? 

kommet snø hos deg?

14 dager

Det har gått sykt fort nå i dag er det bare 14 dager til jeg skal til london og oppleve ting jeg kommer til og ha i minnet ganske lenge. men trokke det kan toppe Egypt.

hvis dere har spørsmål kan dere bare spørre i vei men hvis det gjelder london så kan jeg svare på det når jeg er tilbake.

jeg vet ikke ossen det er med internett på hotellet så må kanskje blogge via mobilen og tror ikke det er smart siden det er dyrt.

X_05d4262d_large

jeg har ikke tenkt ennå på og skrive liste over hva jeg skal ha med meg skal være borte i 3 dager .reiser den 7 og kommer hjem den 10

flyet går kl 18:50 til london husker ikke hvem fly plass vi lander på nå, og på mandag går flyet 19:45. 

gleder meg skal handle julegaver, møte ene tremeningen min.

 

Dagens sitat

Tumblr_mdqyh2f12z1qiaqpmo1_500_large

kjenner du deg igjen når du har sitti og ledd så mye og vil bli seriøs men klarer ikke?

elendig form

jada jeg har pådratt meg sykdom.. verker i kroppen, kasta opp i helenatt . kan ikke får sikklig hoste kule uten og kjenne kvalmheten komme.

så i dag blir det hjemme dag . kjedlig men sånn er det..

men blogges når jeg er bedre.

17 dager til London tur

i dag er det hele 17 dager det har gått sykt fort. mine planer i london er og handle julegaver, men ekke bare derfor jeg skal dit. skal jo også se American idiot fra Green Day albumene. 

jeg skal også se etter kjole til juleborde. jeg fant en kjole jeg likte fra topshop men jeg vet ikke hvor den ligger i london forhold til hotellet. 

er så spent på og reise dit.

noe dere vil vite om reisen ?

Bitter nedelag

Jeg har funnet ut at jeg er et konkuranse menneske og hater og tape. I dag gikk One Direction konkuransen ut og jeg ble sjukt lei meg når jeg ikke vant. eg håper ikke det er ei sikklig frotiss berte som vant stakkars dem da. dem har sakt tiligre i karrieren at dem ikke er super happy for dem som ikke kan akseptere at dem vil være seg selv og at inge skal ødelegge for dem. eller at dem skal prøve og ødelegge forholda til de som har kjærste som Zayn og Louis. men jeg vet hvartafll så fort jeg kommer tilbake fra london så skal jeg få tak i billeter har funnet et nettsted som selger dem lovelig men til en ehm dyr pris men samme det jeg klaerer ikke og la vær og køpe jeg kan kalle meg selv blod fan selv om jeg ikke har den klistra opp på vegga jeg føller hvertsetg hva dem gjør via twitter, fb , youtube. eg har til og med funnet masse ting eg vil ha på ebday og cdon.com.

  denne har jeg sååå lyst på 

sove med de herlige gutta? sier ikke nei takk

de tre kan man få tak i på cdon.com

Chris Brown vidioene

her kommer vidioene fra konserten.

 

 

 

<3

 

Turn up the music dette var siste sangen han sang.

 

som dere kanskje ser satt eg på tribunen, føre konserten starta fikk jeg kino stemning stolene var så gode og sitte i pluss eg holdt på og sovne haha. kunne fint gjort det . 

Oslo , Chris Brown

som jeg har sakt tidligra skulle jeg på konsert i går. føre konserten gikk jeg og vennina mi sammen i oslo og glodde litt , og jeg gjorde meg vel godt som blakk heldigvis hadde jeg noen kontanter som jeg kunne bruke på og betale meg ut av P-huset vi stod. 

vi gikk på Oslo City gikk på platekompaniet fant meg to dvd og en live dvd med Green Day. 

jeg fant litt for mange ting med One Direction men jeg er jo super fan så hva mer kan man øsnke seg? 


mye? næ hahamye folk? i følge vg var det 8000 og  fullt ehm jeg mener det er feil . når jeg var der sist når Green Day spilte var det 17.000 da var det smekk fult.den dj var genial hahaJeg følte jeg var i en film når lysa fra scenen kom var heelt utrolig.

det tok nesten to timer føre han kom seg på scenen, jeg synes han klarte og levere ganske bra show meen avsluttninga av konserten var ganske merklig..

men alt i alt var jeg fornøyd med konserten. jeg legger ut filemne jeg har filma scenre så fort dem har kommet seg på youtube.

 

Konsert daaag

whee i dag er det konsert gleder meg til og se Chris Borwn live blir så bra. håper jeg får noen bra bilder selv om jeg sitter langt bak pytt pytt. blogger mer i morra . tror dette ble ganske kort innlegg..

blogges

One Direction

Endelig :D nå har jeg både Take Me Home cd og Limeted Edition super happy 

første cd`en kom om tirsdag men har jobba så mye kvelden denne uka og hakke hatt tid føre nå.

Har noen dere noen av disse?

hei hei bloggen

denne uka har flydd av gårde mandag hadde jeg fri gjorde ikke no super spenne fikk vite eg skulle jobbe på tirsdag. og jeg må jobbe i dag og  i morra. sier ikke nei takk jeg ekstra cash i loppa ekke dumt det skal jo snart til London wheeee.

så det er en full uke for meg dette lørdag skal jeg på Chris Borwn etter som vg skriver floppa han i DK meeen nå er jeg danskene ganske sære da... 

men nå må jeg bare gjøra meg ferdig sånn at jeg komme meg på obb her. blogges <3 

Liten oppdatering

har ikke gort super mye i dag enn og sitte på datan og glodd , kørt litt bil og snakket litt med jobben med jobbing. skal jobbe i morra fra 15.21 rekker akkurat hjem til Csi Miami <3 

akkurat nå sitter jeg og hører på Chris Borwn varmer opp til konserten til lørdag gleder meg :D

noen andre som skal? jeg og vennina mi skal hvertfall har sitte plass siden det ble utsolgt med ståplasser kunne jo tatt den 18 men nå har jeg årna med fri osv på jobben så er like greit. jeg er spent på hvem sanger han skal synge vel jeg tenker det er fra nyeste albumet hans men har ikke funnet noe zetliste med han på nette så får bare vente og se da.

 

dagens anntrekk
elsker kamuflarse klær.

men trengte ny bukse unasett buksa som jeg hadde på i går tor rjeg har sett sine beste dager, når jeg dro det på meg etter eg var på do så hørte jeg at det sprea rett under der man har feste til belte ikke første gangen det sker med en bukse hehe. 

likte du anntrekket?

sliten men er i godt humør

traveldag i dag å men klager ikke. jobbafra 13-18 greit nok det fikk fylt opp masse varer håper det ser bedre ut hvertfall. måtte kaste en haug av klementiner og tomater så fort jeg tok i en tomat ekspolderte den i hånda mi godt jeg hadde haske hater tomatereller lettresakt muggenet og råtten grønnsaker/frukt.ellers hadjeg værti svime land vært sjukt trøtt i dag men sånner det hehe. 

jeg elskerden nye plata til One Driction har allrede favoritterder

* Kiss you

* C`mon, C`mon

* Heart Attck

*Rock Me

* i Wold

men elsker hele plata forde. 

Ikke glem ''konkuransen'' jeg har gåene du kan være heldig og vinne jeg trekkerut 3  som kan få sminkekostene

http://maykipus.blogg.no/1352491926_trenger_du_sminkekost.html ←

Trenger du sminkekoster?

jeg tenkte jeg skulle være litt gavmild og gi bortsminke koster som har vært i Julia. 

det du må gjøre er og tykre på liker på fan pagen min på FB Maykipus.blogg.no 

og skriv en komentar medat du erpå sia :)


Lykketil 

jobb , lønning og shopping

dagen min starta med at jeg  forsov meg ops hehe er første gangen det har skjedd meg våkna kl 06:50 eller noe skulle opp 06:30 men måtte ringe jobben kom hele 3 min forsent eller noe. 

når jeg kom på jobben satte jeg opp brød, satt lappene på hyllekanten, røddaopp kassene brøda kom i. ellersgjordejegdetvanlige som og rødde i hyllene. kaste papp. hjalp kunder osv. 

etter jobben dro jeg hjem skifta , dro til larvik og shopa litt ble litt dyrt på cubus ops hehe men sånn går det.

nå skal jeg slappe av så er det jobb i morra

ny pysj blir deilig og få på seg en som ikke kryper langt oppåbeina.ga støtte til Unicef hvorfor ikke jeg gir gjerne støtte til de mindre heldige.

stilig? jeg elser kamoflarse bukser har hatt en del av dem gjennon oppveksent endlig er dem på vei tilbake kjøpt på cubus

den boka med One Driction var den aller siste dem hadde i bokhadlen på amfi. og jeg er en glad eier av den nå sitter jeg og hører på dem men forsatt skuffa for og ikke ha noe billet for og se dem.

haen fin fin fredag:D

mye som skjer gitt

jeg har det bra takk som spørr hehe.. jeg har ikke hatt blogg lyst om dagen sliter fært med det. i dag fikk jeg uheldigvis mensen da blir det litt verre med og orke ting.. 

i går skjedde det mye rart jeg var på jobb men føre jeg dro dit skulle jeg ha på meg arbeids buksa og veel den man drar igjen på gridlåsen knakk så mamma måtte bryte opp den så jeg hadde heldigvis en annen bukse da men den er litt trangre . og nei jeg er ikke feit men har hofter og vokser ennå!

og når jeg skulle ta lursj i går klarte jeg og smelle fingern min i et håndtak i en skuff vi har rundstykker og skolebrød osv ikke gøy så den hovna opp og ble lilla/sort men ble bra igjen da.

og fy som jeg frøys i går så jeg vurderer og få kjøpt meg superundertøy. jobber jo i et litt mer nedkjølet arbeidsplass med fryserer osv så når ikke varm jakke funker på jobb da må man trå til med no varmerer.

i går var det faktisk hele en månde til jeg og venniner drar til London :D jeg gleder meg nå er Hotell og fly fiksa gleder meg og skal møte tremeningne mine derborte venter på svar fra dem ser ut som jeg må dele meg på to hehe men går bra . vi skal også prøve og til og besøke madan tuso :d jeg håper vi får det til men vi skal jo også på Green Day musikalen lttre sakt Amderican idiot som jeg har nevnt tidligre.

jeg har blitt litt gammeldaks begynte og strikke , hvorfor spørr du kanskje? jeg synes det er greit og fører tradisjon vidre jeg skal strikke meg veske jeg er ferdig med hoved delen har bare bunn igjen så skal jeg putte gridelås i toppen og fore den inni kommer bilder når den er ferdig. jeg synes det er kult med og lage noe selv enn og kjøpe alt . jeg leste om noe i går på minmote.no tror jeg det var . der var det ei jente som har gått i pakt med to andre vennina med og ikke kjøpe noe nytt hele neste år . de skal kjøpe i brukt butikker, osv. jeg synes det er bra gjort. jeg tror jeg hadde sprukket eller ikke jeg er usikker . 

Tumblr_lt9nmhdze71qfhlovo1_500_large

julebord

julebord sesongen hr tydeligvis startet igjen og jeg skal påjulebord den 15 desember passer perfekt da har jeg nesten akkurat kommet hjem fra london

men så var det det og finne perfekte kjolen da.

jeg vil ikke skille meg for mye ut men ha en kjole som er meg.

litt usikker på denne siden den ikke er inne på nettsia til superkul.no

bare noen utvalg men er ikke sikkert det blir dem er jo stund til men går fort.

 

Skal du på noe julebord i år?

prøver og holde meg sterk

Jeg trodde jeg aldri skulle følemeg så lei meg for et band men faktisk jeg er sønderknust for og kanskje ikke få muligheten til og se de beste guttene i verden live i oslo neste år.. jeg leter som en annen gærning på nette etter billeter. jeg har sett på finn.no men greit jeg kan by på dem men unasett unødvenidig når dem skriver en pris og sier noe annet.. og jeg ønsker jo og sitte sammen med vennina mi.

hvis jeg ikke får i norge håpe på sverige da ? jeg så ikke at det var noe ledig der heller vet at dem skal til danmark og billetsalget starte på mandag. 

men jeg får bare trøste meg med at jeg skal snart til hjemlande dems men ikke for og se dem men for og se American idiot Musikalen. 

 

 

ER du fan av 1D? 

 

 

 

 

deprimert

veel ja jeg er deprimert. jeg ønsker så fært og gå på One Direction konsert jeg meker jeg er desperat men hva hjelper det? 

pappa satt i nemre halvtiem og prøve og komme gjnnom hos billetscervise.. og jeg ble ganske irritert på finn anonse siden dem skal ha bud fuck dem!!!!

hva skal ei jente gjøre for og få sinne oppfylleser til og skje? jeg ønsker det vel mer enn noe annet .. men unasett Jonas Brothers kom aldri til Norge. Disse gleda jeg meg til og kjøpe billet til fikk jeg? neei -.- sorry om jeg ikke blogger noe særlig dagene fremover jeg er lei meg på grunn av dette. ikke døm meg for det...

Ll_286710936_large

Julegave ønsker !

- One Direction ting og tang

- klær

- eget sted og bo ( hehe bare et litt stort øske)

- ting til bile ( basskasse)

 

 

 

JJeffrey Campell sko 

jeg har hatt for mange ønsker men halvpaten har detti ut men størte ønske er jeffret campell sko og møte Green Day + One Direction det er de største ønskene.. nå skal jeg jo på Green Day konsert neste år..