Hva skjer fortia?

Jo det skal jeg si deg. På min front jobber jeg så sinnsykt mye fortiden så blogging blir det veldig lite av. Men gode siden er at jeg tjener hvertfall penger som gjør at jeg kan gjøre det jeg vil nesten.

har hatt venninne på besøk jeg ikke har sett på 2 månder siden hun har vært på ferie, ellers har jeg skaffa meg nye parfyma til One Direction You & I den lukter himmelsk!


I morgen skal jeg og ei venninne på Sirius konsert i Larvik lenge sia jeg har hørt han live var vel i 2012 trur jeg sist jeg så han live i Larvik. 
Meg og Sirius fra 2012 eller som han heter Kristian Rønning. Blir nesten flau av og se på bilde av meg fra da til nå! 

Hva skal du i helga? 

Endelig helg!

Da var det helg igjen. Ukene går ganske fort merker jeg blir av tiden? Denne uka har det ikke skjedd mye vært med venner når jeg ikke har jobba selv om det plutselig gikk litt skeis for jeg følte meg litt utesteng. 

er vel ikke mye akkurat skravle om enn at etter på skal jeg på kino og se Børning Norsk film for en gang skyld!

Ellers føre jeg dro hjem fra jobben dro jeg ned om grava til min bror, endelig har steinen kommet!
Har du sett Børning?

Hva skal du i helga?

Liten tur til Sverige

fra lørdag til  mandag så var jeg og foreldra mine på liten tur for og få andre ting og tenke på. Ikke at jeg helt skjønte vitsen men men. Vi lå på Appel Hotell i Gøteborg ca 10 minutter unna sentrum med bil, Lørdagen gjøre vi ikke mye akkurat, Søndag var vi på Ullared som ligger 1 time unna Gøteborg med bil. Jeg shoppa for akkurat 1000kr. 

Men når vi stod på kaia til Moss i Horten om lørdag så torna det sikkelig fikk ikke lyn bilder men fikk tatt bilder av mørke skyene da, det dudnra sykt at det rista sikkelig i bakken. 

Tok ikke bilde av selve Hotellet var ikke super happy med den akkurat, harde senger, litt uhyggelig område, Plutselig i går fikk vi ubudene gjester på rommet så vi snakka med hotell sjefen da og han sa det stod at rommet vårt var ledig så vi fikk nye kort da så det der var litt skummelt. 

Døra inn til  bade bråka noe sykt så hvis man gikk på do om natta så hørte godt som alle deg. 

hadde godt som regn hele tia i Gøteborg.

tenkte vi skulle innom liseberg i går men så fant vi ut at det stengte 20:00 og vi var der 21:00 så vi gikk litt rundt i stede. 
Blei jo noe shopping da her kommer de: 

bilde over er tinga kjøpt på shock. du kan også besøke sia dem Shock.se

Ellers er det ikke mye og si om turen enn at jeg er veldig sliten 

 Har du vært i Ullared før?


Ut på tur

Nå sitter jeg i senga mi på Appel Hotel i Gøteborg. Her blir jeg til mandag. Når vi stod på kaia i Horten torna det noe sinnsykt.

Legger ut bilder jeg har tatt fra i dag.

Nye sko

Superkul.no hhar så masse stilig, fant meg nye sko der

 Når jeg åpna esken osa det duften av nye skoa. elsker den lukta!  Betalte 210 kr for dem så var verdt det. Du finner dem på Superkul 

Hva synes du?

Photshoot

I dag hadde jeg og ei venninne photshoot, Vi var heldige mens jeg ble sminka og årna så pøs regna det ute men vi klarte og få litt opphold og litt sol. 

Her kommer bildene av meg:

 

Klæra jeg brukte er mine.

Jakke: ullared, Bukse:Cubus, Genser:Cubus, sko: Jeffrey Campell. 

Takk til Ann-Rita som ville bruke litt tid med meg i dag og ta litt bilder. 

 

dårlig med søvn

I natt ble det passelig dårlig med søvn, vel la meg ikke føre 03:30 *host*. Men føre det ca ved 01:00 ca så så vi det lyna men hvor var buldre, la det ut på facebook og da sa noen nedi nabo bygda at der buldra det. Men halv fire her så kom buldre hørtes ut som hele himmlen skulle revne så ille var det. Men sovna etter hvert så tok det jaggu ikke mange timene føre det var på'n igjen...

fikk liten shoot av blinket da ikke bra bilde men synes da 
som sakt ikke det beste bilde jeg har tatt. 

Men i dag har jeg og venninna mi hatt Photshoot eller av meg da, poster dem så fort jeg får dem i mens kan dere få smake bit her selvom jeg gjorde litt om til mer meg stil da hehe. 


Hva synes du?

Har du merka noe til tordenværet?

full uke

Mandag starta jeg i jobb igjen, siden det har det gått i slag i slag. Har også fått mer jobb som og vaske butikken etter stenge tid, jobben i seg selv er ikke morro men det er penger og få med seg da. 

tirsdag neste uke skal jeg og ei venninne ha photoshoot.

Ellers har jeg vært på grava til min bror 


venter enda på steinen. 

Du har gjort i det siiste da?

Harry Tur

I dag tok jeg og familien min en liten harry tur. Jeg svei av en del penger men jeg har vært flink og hatt god råd lenge pluss jeg får jo lønning snart. Men har ikke blakka meg nok om det! 

kjøpte meg basskasse  + forsterker det var pakke tilbud på Veteranen som ligger på Svinesund, jeg og pappa drev og kårla med det ute frem til litt over 22 men så ga vi oss så vi tar resten i morgen. på vei hjem så kjørte vi på E-6 og vi havner bak en bil med campingvong og det var creepy så ut som hele vonga skulle velte, så pappa ringte polti men det tok jaggu 10 minutter føre de svarte på 02800 nummret så når dem tar den så sier dem nei kan  ikke piriotiere det for det var en ulykke lengre bort på E-6 ved råde som vi var ved så bli ble ambefalt og kjøre av få fort som mulig og det var jo ikke dumt! 

Hva har du gjort i dag ?