Første ferie med liten en

I juni var jeg på ferie med vesla mi og foreldra mine til Danmark. Vi tok Stena Line til Fredrikshavn, vi hadde booka familie lugar for freden skyld, det var sjørøver tema  og vi fikk låne reiseseng på båten. litt upraktisk med senga midt i gangen. 

Vet ikke hvorfor bildene havna på sia..

Men hvertfall vi leide et helt hus i Aarhus som var helt okey standar og bo i. 

Eneste minuset var at det lukta gammelt uasnett hvor mye man lufta og skjønte på utleierne at det er ofte leid ut så veldig rart at det blir gammel lukt. Føreste dagen i Danmark ble bare surr etter som vi kunne ikke skjekke inn før 15 eller 16..

dagen etter dro vi inn til Aarhus sentrum og gikk inn i Den gamle by som hadde forkjellige tidsepoker 

                                                                                                       Du kan jo se litt nermere på den Her 

Ellers var i dyrpeark vi aldri har vært i før som heter Ree Park. Der kunne man ta tog gjennom lit av parken for og se 'ene delen av dyre flokken dems. 


vi ble med ut i savannen med Land Rovere.
vi fikk nær kontakt med denne giraffen h*n kom rimelig nære oss. 


|føre vi dro til Norge var vi gjennom Sverige og Ullared! 

Vi var borte fra 11 juni og kom hjem 16. 

Har du vært eller skal du på ferie?

 

 

 

 

Jeg har flytta!

Endelig har jeg kommet meg ut fra hjemme fra. men blir ikke super langt som forrige gang nå bor jeg 10 minutter fra der jeg har vokst opp og har oppbygd mitt liv. Flytta ned til nabo bygda der jeg har jobb og vesla begynner i barnehage. 

Jeg har også vært på ferie sammen med foreldra mine å vesla mi. Vi var i Danmark et land jeg føler meg så hjemme i, vi leide et helt hus. 

Jeg kommer tilbake til ferien i annet innlegg. 

Men her vi bor trives vi veldig godt, vi leier over en garasje med 1 soverom som vesla har som soverom og jeg har deler av garderoben min. 

De første dagene var uvandt siden det var utrolig mye eller er mye traffikk på veien noe jeg ikke er vandt med i heletatt! Men nå synes jeg det er greit. 

det var noe møblert når jeg flytta inn.