Drømmen har gått i oppfyllese!

jeg har alltid drømt om å møte Karpe Diem og etter Peru aksjonen som Thor Heyerdal vidregåne hadde blitt feridg med det og uka etter så ser jeg en plakat henge i gangen jeg går bort og ser KARPE DIEM på plakaten  jeg hyla inni meg det var 14 november 2008.

jeg sa også at jeg ville møte Madcon jeg hørte noe om at dem skulle til larvik men trodde ikke på dem og ser på Fram hallen 14 febuar 2009 konert i sliperiet jeg hyla inni meg igjen dro på konserten.

men det beste av hele var VG LISTA TOPP 20 ,2009. jeg trodde jeg drømte jeg der jeg stod og jeg husker best det når  Metro Station kom secenen da hørtet det ut som ale skulle gå amok ekke rart da når Metro Station er så konge.


Green Day konserten blri knall den også som er 12 oktober skolen kan si så mye i mot meg men jeg drar uansett.

Sverige Tur fra 20 - 22 :P

Herlig å være hjemme igjen :D.

To dager i sverige herlig. første natta pøs regna det så jeg våkna av det så jeg la meg i stua. andre natta var det bedre og senga var så deilig å sove i.

det jeg kjøpte i sverige var masssse fint.


var i High Schapperal(westerby), Nordens Ark (dyrepark).

Borås er en fiiin by, deilig uten pc for den jeg har er ræva jobber seg i hjel om trent .....

uten forhytta var det en liten Kanin unge var så søt atte...


Pakke , Pakke ...

wiii i morgen drar jeg å familien min og bestevennina mi til Borås som er i Sverige . vi skal over natte på Saldmad Camping som ligger veldig sentralt, vi skal innom Borås Djurpark, maassse burikker som Catalogen som innholder Josseffson og Ellos :D , hobbex og det svære kjøpe sentre der håper på å finne musikk butikk for vi ha den nye plata til Aqua og Samsaya. Håper på og finne mer Jonas Brothers, Metro station og Green Day ting :P meg like .

jeg må ikke glemme å si at i dag er det ca 1 månde siden jeg å bestevennina mi og broren min var på VG Lista Topp 20 i oslo Gode tider.... Håper på neste år men da måååå det komme noen bra tviler på at dem får JB inn men er lov å håpe.

18.jul.2009


Meg og Kirss , Erik og Kriss var i Larvik på Natbyn 9 juli =P og fikk sniki meg til med et bildet av han .

Erik han gikk bare han, kjipt men fikk bildet av Kriss er like greit det, han var varm og jeg var kald xD det regna da også vekka minner fra Rådhusplassen med regn og dem når Kriss sier på Rådhusplass : og der kommer solen ehh nei da åpna himmlen seg..

jeg å bestevennina mi vi snakka masse med ha, han synes det var kult gjort av oss at vi var på Vg lista topp 20 =P..

18.jul.2009

Aqua Lene. var ene av dem som var på Rådhusplassen :P sang , Back to 80`s , Catroons Heros, Barie Girl, Dr, Jonas . =P

May Kristin`s blogg =)


 
Hun du ser bildet av her er Meg :P.

du lurer kanksje på. hva liker denne jenta å gjøre?
jo det skal jeg fortelle deg.

14 November 2008 :  var jeg å bestevennina mi (Rebecca) på Karpe Diem konsert i Larvik på Sliperiet suuuper bra konsert.
14 Febuar 2009 :  var jeg å Rebecca igjen på konsert men da var det Madcon :D dem var på samma sted Sliperiet i Larvik.
1 Mars 2009 : var jeg å Rebecca igjen på no konsert men det var med P4 bussen vinterlyd i Sandefjord da var det : Kapre Diem, CC Cowboys , Wilam Hunt, Katzjammer som var der.

16 Mai 2009: var bare jeg på konsert i Tønsberg eller på TønsbergMessa for da var Karpe Diem der :D

6  Juni 2009: var jeg å  Rebecca på UngdomsFerstivalen i Larvik : Paperboys , El - Axsel , Robin og Bugge  og noen andre husker ikke alle.

19 Juni 2009:  =) =) beste dagen ever  VG LISTA TOPP 20, 2009 på Rådhusplassen i Oslo Knall bra men det regna =(.

Neste konsert er 12 Oktober med Green Day :D