ENDELIG!!!!!

Endelig er Jeffery Campell skoa mine :D de var på tilbud så betalte jo bare 894 kr for dem.


Stilige? elsker nagler 

Har du sko fra Jeffery Campell? 

helga mi

I helga hadde jeg bursdagfest siden jeg ikke får feira på dagen min eller sånn spess til helga så tok jeg det i helga. 

vi spiste tacko nam nam men han som laga maten tror jeg må lære seg og lage mat onkelig og lese riktig det står 1 1/2 dl vann han tok 1 1/1 Liter med vann O.O. så var jo bare og helle ut allt av vann.

men ellers smakte det kjempe godt. jeg kan legge noen bilder ut men ikke av alle andre de ville ikke komme på bloggen min så da får det bli meg da.

* Walk Like a Egyptian* ?


 

altt gikk vel enklig bra, unntatt når spotifyen min klikka heelt to timer gikk det føre jeg kunne spille igjen. 

når jeg våkna i går ble jeg vekt kvart over sju av han som bor i leiligheten han skulle vaske opp yey faen jeg ble irritert. jeg lå mot kjøkkene og hørte alt sovna joigjen etter hvert. våkna igjen tolv ca da fikk jeg ikke sove mer.

har du hatt en fin helg/ mandag?

 

ned telling har begynt for fulgt

7 dager igjen :D weee jeg er som en liten unge kan nesten ikke vente. vil forsatt ha meet and great men den muligheten fikk jeg ikke. men unasett så er ikke jeg på Telenor Arena før ca 17 tia eller no siden jeg må kjøre og hente vennina mi som jobber den dagen. jeg har fri da, men henne ska væra med på konsert så hu er ferdig 15 ca så da går turen rett inn til bærum.

bare jeg tenker på konsertern banker hjerte mitt me enn før.

http://www.onedirectionstore.com/onedirection/Tour-Merch/  <--- turnè merch for Take Me Home. allrede funnet ting jeg vil ha. 

hva gjør du bak ratte?

1.Mai så har statensvegvesen og polti gått inn for at all mobilbruk skal fjernes permanet. for og forhindre kolisjon langsveien osv. blir du tatt av politiet med at du sitter og driver med mobilen koster deg det veldig sure penger. 1500 kr er ikke en pris folk vil betale for men for og forhindre at du mister kontrollen over bilen mens du kjører hvorfor ikke gå inn for og skaffe seg Blåtann handsfri og mobilholder?

Speaceworld har nå kampanie på  Blåtann handsfr i og mobilholder.  spar 1500 kr på boten og heller kjøp deg trygghet i bilen, jeg har begge deler i bilen jeg bruker hvergang jeg er ute og kjører. du føler deg litt mer friere når man bruker det. da har du to frie hender som poliet vil at du skal.

jeg er enig med dem at det skjer mye i traffiken skyllen er at du bruker telefon med og surfe , sende sms osv med og setter andre i fare. enten finn en plass du kan stoppe og skrive ferdig meldingen eller ringe opp personen via    Blåtann handsfri.

http://www.clasohlson.com/no/Bilhandsfree-Exibel/38-3763   <-- på den linken så er det et eksempel på handsfri. jeg har den og den funker helt perfekt enkel og koble til telefon. skal gå på alle telefoner usikker med iphone da.

http://www.clasohlson.com/no/Mobiltelefonholder/32-1760  <-- lik mobilholder som jeg har koster  59 kr. kan festes i vifta i bilen funker bra er univasal holder, passer til de fleste usikker på iphone. 

men tenk litt på din egen sikkerhet og de rundt deg.

Har du noe sikkerhet i bilen ? 

11 dager igjen !!!!!

nermer seg med stomskritt nå til 1D.

jeg fant ut at jeg har ganske mye 1D stuff her , klær, bøker, plakater, ring, øredobber, smykke.

vel se her:

som du kanskje ser er jeg mega fan. driter om jeg er snart 22. louis blir jo 22 , 24 des lissom so who care?

skal du på 1D? 

Masse tilbud på Nelly.com

jeg var tilfeldig innom sia der i går og titta på sko. jeg har jo ønska meg JEFFREY CAMPBELL sko såå lenge og de har jo vært så jævlig dyre så vel nå er det salg på nelly og de koster BARE 849 kr og det er frakt på 49 så for meg ble det 894kr hallo det er jo billig når de enklig koster 1695.

såå snart kan jeg få på meg nye sko håper de passer da bestilte str 39 så krysser fingra for at de passer i følge den str på sia dems skulle jeg ha enklig str 38 men det blir for trangt så jeg satser på at de passer.

http://nelly.com/no/sko-kvinne/sko/festsko/jeffrey-campbell-905/spike-905047-14/  klikker du på linken kommer du rett på skoa.

http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/salg/  direkte til salget.

ambefales og slå til nå på skoa hvertfall jeg har sikla nå de skoa over ett år eller no og snaaaart er de mine ♥ Har du noe fra Jeffery?

hva ska jeg blogge om?

siste ukene har det vært lite med blogging sånn sikklige innlegg. jeg mister lett motivasjon til og si noe ''fornuftig'' vet det er mange av dere som er innom ofte for og skjekke om det er noe nytt som skjer i livet mitt. og for og svare på det det skjer ikke sååå mye som skjer. 

det eneste nye som skjedde var vel at etter 1-2 år så har jeg blitt venn med ei vennine skjedde noe som jeg ikke ønsker og rippe oppi. og nei jeg er ikke en DRAMA QUEEN!

te helga er det bursdagsfest for meg siden jeg ikke får feira på dagen min eller helga etter. jeg kan prøve og få vist hva jeg ska ha på. 


 

enda flere pakker, pluss overraskelser

pakkene kommer i tur og orden her.pluss jeg har fått en gave jeg har vunnet fra facebook ikke helt meg akkuart men morro og vinne når jeg aldri har hatt vinner lykke noen gang.

All time Low om du ikke så det. her kommer gaven jeg fikk fra en facepage på fb 


konkuransen jeg var med på var at jeg skulle jo seff svare på et spm og det var med telemark båten hvor den starta hen og svarte jo rett så fikk jo denne saken da, hvem er det ikke som digga Scooby Doo når man var små? 
tidlig bursdag gave fra mamma og pappa.pute,lys,kort og en annen ting tang. 
front
baknå ska jeg slappe av vidre med besøket mitt. ha en fin lørdasg kveld :) 

enda flere pakker i posten

i dag kom det to pakker men ene var fra ebay andre var fra oslo noe som er til høvlen min.


fra ebay.no


supre blader!

 

Pakke i posten

stadig jeg får pakker i posten.

denne gangen fikk jeg en herlig parfyme fra Ebay

 

Snooki parfyma den luter kjempe godt <3. jeg er jo fan av Jesery Shore.


 

borte vekk men overalt

jeg synes ikke no annet enn at denne uka har bare flydd fra meg.

jeg har jobba, vært her og der synes jeg ikke har gjort no annet og fly. og jeg har blitt venn med ei vennine som jeg ikke har snakka på litt over 2 år ca vil ikke si no særlig om det var hos hu i går etter jobb. vi var på nordbyen en tur fant solbriller jeg har sikla på i leenge.

på jobben min var det en stand som solgte stilige lys.

i dag jobba jeg ikke no morro når kort terminalen er klikk så mye styr bare for og få alt godkjent. etter jobb dro jeg hjem spiste skifta ( ikke så spenne og høre om regner jeg med) og dro til Telemark skulle på Jula for og kjøpe sete trekk dem hadde på tilbud 6 deler for 99 kr det er jo billig! enn 299. kjøpte i rødt.


den pinnen du ser er satt inn i lyset. stilig?


ikke lett og se men er solbriller 


og dette kjøpte jeg i dag. 

kjenner jeg er lei mas og stress at jeg orker ikke mer mas for og si det sånn i dag. de skoa er kjøpt på lindex str 39. rosa opptrekker Europirs katta har jo gjemt den på et lurt plass hjemme så ble ny til 15 kr.

og godis. biltrekk fra Jula 99 kr. hadde blått også men vil har rødt!

Har din dag vært masete?

hva ska du resten av helgen?


 

All Time Low

All Time Low har jeg lakt en elsk på, de lager ganske bra musikk ikke for hard rock. første sangen jeg hørte med dem er Dear Maria, Count Me In.

 

det er fra albumet : So wrong, It`s right.

 Meen en ting jeg har funnet ut er at de kommer til norge med Green Day 

Jun 30 Ullevaal Stadium Oslo, Norway.

kjapp fakta med dem:

Bandet ble dannet i 2003.

Bandet består av Alex Gaskarth, Jack Barakat, Zachary Merrick og Rian Dawson.

 bande er fra :  Baltimore, Maryland, USA.

sjanger: pop punk.


<3 


 

All Time Low - I Feel Like Dancin' 

Har du hørt om All Time Low?

Liker du Pop punk ?

Tattovering ?

Jepp jeg har lyst på Tattovering bak på skulderbladet mitt. av han her 


jeg synes dette er så fint, også vil jeg har et bånd under det står navnet hans men husker nå ikke når han døde =/ 

savner han faktisk selv om jeg har ny men hun ekke lik som han på noen måter.

men får vente med og bestille time hakke rå nå hvertfall.

Hva synes du om tattoveringer?
 

En månde igjen...

Wee i dag er det en månde igjen til One Direction. jeg er i hundre, billeten er klar, jeg er klar men ekke sikker på hvem t-skjorte med de jeg ska ha på da. Vel jeg trokke jeg kan bli mer fan enn dette.

 gleder meg? oh yes here i com baby <3

 

Skal du på 1D? 

 

dagen min i går

jeg blogga litt fra mobilen i går ikke det beste bilde men hehe. 

jeg var på jobb fra 07.30 til 13 så dro jeg hjem, skifta , spiste og venta enklig bare på og dra til båten. var tur-retur. var et band som spilte på båten som heter Pegasus de vant Spellemanprisen husker ikke for hva.

ble litt shoping til siden vi ikke kunne handle no særlig tilbake.


La merke til at det var forandret sikklig etter sist jeg var der.
siden han ikke var på gruppebilde ble sånn hehe, han var høyt og laft.


ikke på båten  siden båten heter viking.


dette kjøpte jeg. parfyma jeg kjøpte luter helt herlig. kjøpte ny sminke kost fra merke Gosh. rester ser dere jo.

Har du hørt om Pegasus?


 

Harry tur

Vært på harry tur med pegasus blogger mer når jeg har kommet meg i orden kommer noe i morra.

pakker i posten

jeg tror jeg har snudd døgnet jeg har våkna rundt kl16 siste dagene. legger meg sent ikke bra må snu døgnet i morra er det hverdag for meg.

jeg fikk noen pakker i dag ble kjempe fornøyd.fra Tyskland. var litt skeptisk at den ville passe men den satt som et skudd.


fra USA. passa perfekt.


 Handler du noen gang over nett? 

hvem sider bruker du? 

1.april

1.April er vel den dagen mange missliker,jeg selv missliker den hater og bli lurt siden jeg er så lettlurt.

men jeg hakke blitt lurt ennå. men dagen er ikke over så mye kan skje.

jeg har vært en tur i Sandefjord og kjøpt meg ''nye'' dekk går mulig ut denne sesongen sa pappa. men hvertfall ska selge mine gamle sommerdekk ekke sikker på hvor mye vi ska ta for dem.

 

 

 

 

jeg veet jeg ikke har blogga så mye i siste . men skal prøve og bli bedre.