Nr du trudde alt var fryd og gammen...

Det er ikke bare bare og vre et menneske og m bry seg om seg selv pluss tusen andre mennesker.. Nr man finner ut at man skal slutte og ta kontakt med dem man har hengt masse med plutselig blir det stille..

Siden jeg er  i jobb s kan ikke jeg bare hoppe i bilen og dra beske venner som jeg vil!  nr jeg har fri er telefon helt stille eneste som kontakter meg er mamma og pappa og kanskje barnefaren..

Nr jeg er i jobb renner det inn med meldinger i hytt og pine. Ta hinte da! jeg kan ikke komme nr jeg jobber... 

N har jeg sitti inne siden mandag uten ha faktisk vre ute og ''rna'' som jeg fint ville kaldt det. Ja jeg skal ikke syte eller klage men synes det er drlig at det hele tiden er jeg som m sprre alle heletiden om finne p noe... 

Fredag planla jeg og ha det koselig hos  meg med venner.. Ja s det ingen kom!! INGEN enda da hadde jeg spurt venna mine om det.  Eneste kravet var at de selv mtte komme seg til meg p egen hnd, det var vist et problem for ingen av dem har lappen.. 

Blir sliten jeg nr jeg m bruke s mye energi p mennesker som, jeg fler n er litt verdi lse for meg nr jeg ikke fr noe igjen av vre en god venn. 

 

Har du snna venner som synes du er bra nok der og da?

 

Kunne ikke dy meg!

Greit nok er i uke 11 av svangerskapet mitt. Men er litt morro kunne kjpe baby klr og se hvor liten man selv var en gang i tiden. 

Nr jeg stod inne p Lindex og titta p baby klr ble jeg enkelig litt rrt av klra, det er s mye fint til bde gutt og jente!Var innom Havaristen p lrdag og fant litt ting og tang ikke bare til baby men grenelt ting. Fikk meg nye jobb sko med vernetupp som er et must p jobben. Men legger ut kun baby klr og ting. 
for de flaskene kosta de 19 kr pr stk synes det var da en okey pris liksom for en flaske. Hva synes du? 

Nr burde man tenke p og kjpe strre ting til baby?

 

Frste innkjpet

etter jobb var jeg en tur innom Norbyen i Larvik, skulle enkelig bare ha sminke. Men kunne ikke dy meg g innom lindex og se p baby ty greit nok er 10 uker p vei. Men har gtt og sikla lenge p og kunne f att klra i baby klr og f den flesen at jeg faktisk skal bli mamma! 


ble to sett men tok bare bilde av det ene. Blir morro og se korppen forsette vokse! har allrede gtt en bh str opp. 

hper bare matlysten blir bedre, eter ikke akkurat kjempe bra. Men eter hvertfall nok mat til bli mett nr frst eter.

 


 

er det offisielt?

Ja det er offisielt! jeg skal bli mamma og jeg er i uke 10. om jeg kommer bli typisk mamma blogger det vet jeg ikke! 

Men kommer til og nok dele ultralyd bilde og si åssen kjønn det blir. Jeg har følese på at jeg få ei lita jente! 

Har allrede begynt og se etter annen bil, står mellom Toyota Avensis og Chevorele Nubirna. Men stresser ikke for det er jo lenge til barnet kommer til verden. Gleder meg til å bli mamma. Men tar dag for dag! 

Har ikke sakt det til så mange enda eller det har vel flydd som en vind siden uke 5 med at jeg skal ha baby. 

kan jo fortelle åssen jeg fant det ut. Jeg synes det tok så lang tid føre mensen kom, pluss jeg hadde små sug på ting enn vanlig og stadig kvalm. Så jeg titta på appen jeg har for å holde ca greie på når jeg har mensen. Den sa 9 dager på overtid! da ringte det en bjelle kjøpte meg en gravid test på jobben. Kom hjem eneste som var i tankene mine var og få tatt den testen! tok den stod på bade og venta og de 3-5 minutta er jaggu nervepirrene.. stime glasset vendte sikkert 100 ganger løpa de minuttene. plutselig stoppa den å jobbe og det ble lite sec mørkt så viste den YES+.. da viste jeg ikke om jeg skulle le eller grine. Satt resten av den kvelden og var rar viste ikke hva jeg skulle si eller gjøre. Barnefaren fikk vite det først, så sendte jeg sms til legekontoret for time som jeg fikk da dagen etter og den var posetiv der også. Gud mye styr det er når de skal skjekke den første gang, måles, veies og stikk i fingern. Jeg satt enkelig klar for at dem skulle ta blodprøve i armen noe jeg hater! 

Det som er greit når man er gravid og er syk å det er svangeskap relatert så går man gratis. Jaggu ikke dårlig at staten gidder og sponse oss med det. 

følte for å poste bildene av testen. 

Er du Gravid? 

Hvor mage barn har du?

Usikker

Har prvd og holde litt igjen med fortelle dette. Men klarer ikke og holde igjen n!

Jeg er 9 uker p vei alts jeg er gravid.. For min del er det en bra ting, barnefaren har jeg kontakt med men fler han ikke kommer til akkurat hjelpe meg med det jeg trenger!

Mten han hndterer ting p som er litt utenfor hans komforsoneer ikke lett vist for han.

Vi har krangla en del om dette at jeg fler jeg str alene med hele ansvaret og at vi skal vre om det + jeg vil at barnet mitt skal ha en far i oppveksen.

Han har verken bil eller bil lappen, han har moped lappen og er like gammel som meg.

Jeg prver finne en god lsning p og lse ting p. Ja jeg vet jeg kan ske om penger fra nav!

Men til syvende og sist er det jeg som sitter med vre usikker p om barnefar vil faktisk klare og komme seg rundt og kunne stille opp.

Abort er ikke et alternativ en gang! fler jeg straffer meg selv med det, ja sikkert feil syn p det!

Jeg bor alene med en liten puse katt og skal f fuglen min ned bare jeg finner et bur som passer inn.

som ting er det n er det rolig, men jeg er usikker p om jeg blir sittende alene eller ikke. Jeg presser han ikke til noe. Men hvor lang tid skal men bruke p og skjnne at man blir en far?

Hva mener du om dette?

Drama never ends.

Skulle vist aldri sakt at jeg hpa p mindre drama i r. Vel siste 2-3 ukene fra januar til n har det ikke mer enn krangel og brk med en person.

Alttid jeg som er en vegg som fr smell.. Hva er det jeg gjre feil?

Jeg m bli mer strengere si mer nei trur jeg til folk.

Veldig mye som svirrer i hue mitt fortiden som sliter meg ut.

Men jeg er ogs delevis tom for hva jeg skrive om fortiden.

Noe dere nsker se og lese om? fyr ls og kom med nsker.

I mens kan dere kose dere med en lt jeg har helt dilla p!