Perurock 2010!!!!


Alle skulle vel ønske de var meg fredag 26/2-2010. for da var Mr.Ne-Yo i Larvik han avslutta hele perurocken OMG!!! det var et øyeblikk som var heltutrolig Ne-Yo lata som han var full haha det var et syn for guder haha jeg lo og lo har vel ikke ledd så mye på lenge og når han hysja på oss så fikk han furte leppe aww han var så sssssssssøt hakke ord for hvor gal jeg ble ville bare hoppe over gjerde og opp til han! men gjorde ikke det da men jeg fikk oppleve han som jeg alltid har ønska whee.

men etter konserten sliter jeg med ribbeina mine er sikklig vonde sliter med og sitte men går nok over..

<3<3

IGJEN!!!!...
jeg kom hjem fra skolen logger meg på nettby (som vanlig) og etter det gikk jeg til tiwitter også leser jeg nedover for og se om detvar noe nytt ofc var det noe nytt Green Day skrive We go on tour again and we go to Norway. jegbare wheeeeeee jeg må på konserten så ringte jeg bestevennina mi hun ble jo ofc helt gæren så vi har snart bilettene i lomma men konserten ekke føre 4 juni da :P digg. gleder meg sykt!!!!
 

GREEN DAY KONSERT YAAAAAAAAAY. DEM KOMMER TIL BAKE...

Nå trodde jeg de kom til bake jeg trodde dem takka for seg jeg men nei Green Day kommer til bake til Norge denne gangen er det i Ullevåll stdium ... enda større og mer luft det er ute... bestevennina mi bestiller til fredag for meg :D.JEG ELSKER GREEN DAY