DET SPØKER!

Tror du på gjenferd eller et liv etter døden?

Jeg tror nemlig på det( kall meg gjerne gal!). Men når man opplever diverse uforklarerte ting opp igjennom med lyder, skikkelser osv da begynner man å lure. 

Når jeg i grunn begynte å skjønnet at det finnes mer mellom himmel og jord var når min familie bodde i Horten. Jeg og mamma var i vaskerommet å vaske klær, jeg var vel rundt 3 år å broren min satt i kjeller stua sammen med noen andre som bodde hos oss på den tiden. 

Mamma og å jeg står inne på vaske rommet å plutselig kommer det en ganske mørk mannlig stemme '' IKKE GJØR DET'!''  mamma slapp det hun hadde å tok med oss opp fra kjellern å vi ble oppe. 

Vi flytta til Hvarnes og vel tar noen år før det i grunn skjer så mye aktivitet her. 

Det som i grunn starter er vel at man føler i aktatt i det man skulle sove, følte man aldri var alene. 

I Rena hos mamma sin stefar så hørte vi romstering i 2egt, ut av ene rommet å over i det rommet vi skulle sove på, hørte tydelig at det ble reid opp og plutselig helt stille! så hørte vi det gikk i trappa ned å det stoppa ca midt i trappa og bilde av min mormor fløy ut av veggen å ned på gulvet uten å knuse, feste til bilde havna på innsiden av bilde. Normalt ville et bilde ramle rett ned å knuse. Men nei! 

Er så masse uforklring som skjer og man vet ikke om det er real eller bare noe man finner på i hode sitt. Det er laget masse beviser på at det finnes noe mer enn vi tror. Vi kan kanskje ikke se det med det blåtte øye. Men med redskapter som er laget for det da får man WOW av det. 

Jeg elsker alt som er uforkalring på å i grunn kjenne en annen type følese at det er noe der enn vi ikke kan se. Det å kjenne håra på kroppen reise seg av iskald følese man ikke har kjent før gi i grunn liten adrenlinkick. 

jeg ramla over en nettside som kan hjelpe litt på vei for å finne ut av om det er noen der som vi ikke kan se. 

Klikk deg inn på GosthStop.com 

 

Har du opplevd noe uforkalrte ting?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar