Too Longe time now!

Huff og huff denne bloggen er helt glemt.. Det er en hektisk hverdag med jobb og barn.

Men det har skjedd ganske mye siden sist. Tror det vel er oktober sist jeg blogga om ny bil som jeg forbanner opp og ned i  mente pga feil og ting som skjer..

Kort fortalt om Audien det er 1997  modell A6 starsjonvong greit nok  det. Men det er blitt lakkert over rust som da har kommet frem nå løpet vintern. speilen min på sjaførside ble knust i vinter av ei som ikke overholdt sin side av veien godt det var kun speilen og ikke meg som ble truffet! Det er noe mystisk med det elektriske. Men funker, Vindusheisene tok kvelden på selveste nyttårsaften.. 

Men over til noe annet. Jeg har endelig vært under kniven, og nei har ikke fiksa på utseenet takk gud for det! jeg har endelig fått fjerne galleblæra som har gitt meg en del plager. oprajon var velykket fikk  4 kikkhull de kutta. Men ulempen etter oprasjon er at jeg er veldig oppblost så føler jeg er gravid i  2 trimester eller noe. 

Ellers er det da jobbing og følle mitt lille gull til Barnehagen. 

 

Endelig har jeg også tatt noen bilder fra her jeg bor liten fun fackt! Jeg bor like ved Redneck campen har forsåvidt meldt meg inn i Rednecks da. 

0

Skriv en ny kommentar