pust i bakken!

Dagene går overstokk og stein følerer jeg, tiden bare flyr avgårde. Sitter midt oppi planlegging av dåpen med hvor mye mat skal vi ha, hvor mange kaker osv.. 

Faddere er klare og bestevenninna mi er heldig å være gudmor for Leah Michelle! 

Fredagen som var henta jeg nye senga til Leah og fikk satt den opp! hun sover mye bedre og er ikke like klam lenger som hun har vært i vugga. Sitter med klump halsen for å selge den fine vugga som er av bambus.. Men jeg har rett og slett ikke plass til masse ekstra ting som tar opp plass. 

driver forsåvidt og leter meg i hjel etter et sted og bo i nærområde, ikke lyst å flytte til Larvik sentrum langt vekk fra rolige omgivelser! 

jeg har også tillatt meg selv og dra ut å møte venna mine i rånemiljø noen helger da begge foreldra mine har mulighet for å passe Leah. Selv jeg trenger å bare være meg innemellom selvom jeg har født et barn, er ikke noe dårlig mor om jeg drar ut til venner uten henne når jeg vet hun har det bra hos sine besteforeldre!

Har ikke rukket å fått tatt noen nye bilder i heletatt. 

Fikk tak i litt stilig skildt til bilen. Har ønska meg lenge også datt det litt ut helt til jeg så på insider med bilsvindler å hvordan han lett fiksa nye skildt så da søkte jeg opp og fant en side jeg selv kunne desinge mitt eget sildt. slenger med Link 


 

0

Skriv en ny kommentar