Sykehuset!

Man vil skjelden frivillig ligge på et sykehus. Men er man syk ja er det beste stede og ligge. 

onsdag morgen våknet jeg mer ekstreme smerter på hyøre side på magen og feber, jeg tok meg en paracet å ibux og la meg til og sove igjen. 

¨når jeg stod opp noen timer senere var febern borte men smertene var enda i magen. Når pappa kom hjem dro han og jeg ned til Larvik legevakt og der ble jeg henvist til Tønsberg sykehus. 

etter noen times vente tid fikk jeg vite at jeg hadde blindtarm betennesle så ble operet for det. Når jeg våknet igjen etter oprasjon ble jeg fortalt hva de hadde gjort å hva de fant ut, blindtarmen var blek så den ble tatt ut. Men jeg har vært så heldig å fått betennsle i ene eggledern min. 

Jeg har alltid vært fordømts full til sykehuset i Tønsberg for har hørt mer dritt enn posetivt der. Men det endra seg nå når jeg selv ble lakt inn der. 

Dem passet på meg heletiden til jeg havna på oprasjons benken til jeg havna opp på rommet i Kirguisk avdeling. De som operete meg de var utrolige herlige folk! super sprudlene mennesker og prøvde heletiden å holde meg i godt humør. Det ble gjort kikkehull oprasjon så fikk 3 pittesmå hull i magen.Jeg er hvertfall i å form til å kunne løpe maraton. Det er vondt å reise seg og gå like etter. Ryggen, nakken å skuldrene mine er vonde.  Det og le kan jeg glemme for det hjelper på smertene mine! Heldigvis finnes det medisiner, jeg har fått to typer antibiotika for betennelsen i eggleder'n.  Paracet kan jeg ta mot generelt smerter med 6 timer i mellom rom.

Dattra mi blir heldigvis tatt godt hånd om av besteforeldene sine siden jeg ikke får lov til å holde henne, ha henne oppå kroppen min.

 

 

0

Skriv en ny kommentar