Ferie tid!

Mens andre avslutter ferien sin, starter jeg min ferie. 

Mandag dro jeg , mamma å pappa til Ullared 3 gangen på rad! 

Bodde i rekkehus hytte som funker helt greit. 

jeg så frem i mot med å dra avgårde til tross jeg er høygravid og gikk inn i uke 35 om mandag! 

Vi skulle enkelig bli til i dag men dro i går etter mye greier som jeg å pappa så oss lei av. Orker ikke å gå i detajler! 

Men uansett jeg fikk shoppa litt både ting jeg trengte og kanskje jeg tenkte er kjekt å ha.

mye nytt av klær jeg hadde virkelig behov for ikke bare fordi jeg er så stor nå. Men klær som er mer eller mindre i filler! 

legger ut bilde serie vidre nedover! 


Comic land som du ser under her. Eiern av det er gått bort for dem som har sett på ullared på tv så har det vært litt innslag av han. Første episoden av sesogen som gikk i år stod på slutten at han hadde gått vekk. 
Ble overraska på prisen på minne korte på bilde over 149 kr på Net On Net. Hvor mye ville den kosta her i Norge? langt mye mer regner jeg med. 

fant ofc Morgan potetgull! den smakte kjempe godt den er lett salta kosta meg hele 9 kr!  Minions spillet sikla jeg på i fjor også men kjøpte det ikke så i år ble den endelig med meg hjem. 

Den kua med speilet er til nakkestøtta i bilen for at jeg skulle kunne se lille nurket når vi er ute å kjører.  Den grå boksen med trevker av ramme ble kjøpt på Liddel i Falkenberg til 70 - 80 kr. 

Den isen du ser på bilde er en svamp til å vaske seg med på bade! 
 Den skoen er Parfyme og lukter rimelig friskt. 


var ikke dem søte? det er 6 månder å 1 år i genserne. 

fant denne buksa i mamma avdelinga og jubla over å endelig finne noe som ikke strammer meg i hjel. Den kan også brukes etter svangerskapet. 

jeg blir skjokkert over prisa på bh på ullared denne koster 70kr! 

greit utvalg av undertøy som man trenger en gang  i blandt oppgradering i. 

Når man kommer inn på ullared så ser du lite oppslag med at det er tv innspilling på gang. Jeg kom nesten med på film! Heldigvis klarte jeg å lure meg unna. 

Hva synes du om innkjøpa?

Har du selv vært i Ullared noen gang?


 

0

Skriv en ny kommentar