mye info

Blir veldig mye info fra alle kanter om alt med graviditeten å gjøre. Merker hjernen min den snart sier game over.

Har begynt å abonere på foreldre å barn tenkte det var like greit å kunne lese om andre med barn og små tips til de små med klær, utstyr osv.

har også fått en del bøker jeg så forsåvidt jeg får på sykehuset også jaja dobbelt opp.  

Var på omvisning på Skien sykehus i dag og der ble vi vist rundt på føden å barsel. Veldig fint sykehus kjente meg hjemme i 5 egt var så hjemme koselig der på rommene. Man fikk info om forkjellig angåne det med når fødselen er i gang eller om vannet har gått. Men ingen rier.

litt kleint å ha med pappa på dette. Men hadde ikke vært  bedre om jeg kom alene trur jeg. 

Nå sitter jeg og fundere på det med om jeg skal prøve meg på naturlig fødsel eller om jeg faktisk må ha den epuderalen. Går fort til september siden vi allerede er i juni!

på sykehuset får man søt velkomstgave vet ikke hva men det er spenne å vite det. Man får låne søt tralle til å ha lille nurket i med søt dyne. 

Merker hvergang lille gullet mitt sparkere blir jeg full av energi å smiler litt ekstra for da er det akkurat som jeg blir på minnet på at  '' Hallo jeg gleder meg til å møte deg mamma'' Gleder meg til å møte vesla mi. 

Har også sendt avgårde en bunke med papirer til Nav om foreldre penger trur jeg aldri har noen gang sendt så mye papirer til noen før. Kosta meg 21 kr i frimerker. Men klager ikke på det gitt!Man slepper ikke unna papirer under et svangerskap. De viktikgste papirene man må ha med seg til lege,jordmor å sykehuset er Helsekorte, blodtypepapirene. 

Har du barn?

Brukte du noe form for noe smerte lindring?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

May Kristin

May Kristin

26, Larvik

jeg heter May Kristin. jeg blogger om hverdagen min. my_chem@live.no

bloglovin leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits