Dagbok innlegg

Kan godt kalle det dagbok innlegg fra helgen min! 

Fredag 9/10-2015 dro jeg til Hedemark ( Elverum) for å besøke noen som jeg har blitt kjent med via snapchat/facebook.

jeg hadde mellom vakt så jobbet fra 12-19 og dra ca rett føre 20:00 oppover og var ca på elverum ca 23:00 - 23:30. 

Lørdag var det opp 07:00 og bare gjøre seg klar og dra til Hamar for der var det rallycross/bil cross. og han jeg var hos skulle leverer noen dekk til en bil å vi så litt på bila som kjørte uten at jeg er sikker mener jeg så noen lokal kjente fra rett oppi her som også var der men usikker om Kim Steinsholt sier deg noe. Samme dagen var det street Meet på Koppang og fettern min ville enkelig ha meg dit men det ble det ikke noe av!

Den lørdagen var rimelig lang kan man si! etter vi hadde vært på Hamar dro vi til Brummundalen for å spise var rett på innsiden av Ringerike da. 

Etter vi hadde spist dro vi til Elverum igjen og møtte en kompis av han å ei venninne, vi satt og funderte på hva vi skulle gjøre og vi fant ut 3 ting det var gokart,paintball og kino. vi klarte bare å gjennomføre 1 av tinga for gokarten var det ingen som kunne komme å holde åpent, painballen i elverum var steng å den i Moelv hadde flytta til Brummundalen men der måtte det forhond bestilles 1 dag føre. så da ble vi enig om å stikke på kino. Men valget var jeg ikke så happy over det ble skrekk film Villmark 2. Jeg nekta enkelig å se den men ble ikke hørt. Føre det så så vi på første grusome meg filmen så da mangler det bare å se Miniosn filmen så har jeg sett alt med de gale gule figurerne. 

21:30 var domme dagen for meg å se en skrekk film da Villmark 2 vel bra laget og alt det der men jeg hater jo skrekk for jeg synes det ikke er noe morsomt å se på at noen blir drept osv. 

jeg hadde med kamra oppover men ble ingen bilder for det var ikke så mye og ta bilde av.


Etter kinoen så fikk jeg møtt fettern min og det ble ''nesten'' krig for jeg klarte å trasse meg til vilja mi haha. 

Søndag dro jeg hjem på vei hjem kjørte jeg gamle veien til Kongsvinger for jeg skulle møte noen på Skarnes som også var via snapchat. 

Har du sett villmark 2?

Åssen har din helg vært?

3 kommentarer

missmommy.blogg.no

13.10.2015 kl.23:12

Er for pysete til å se villmark:) hihi!

May Kristin

13.10.2015 kl.23:18

missmommy.blogg.no: da er vi to om det gitt selvom jeg pina meg selv gjennom det.

missmommy.blogg.no

13.10.2015 kl.23:26

;) tøffing!!

Skriv en ny kommentar

May Kristin

May Kristin

26, Larvik

jeg heter May Kristin. jeg blogger om hverdagen min. my_chem@live.no

bloglovin leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits