Gir opp!

Gir ikke opp bloggen! men meg selv.. 

Jeg var på jobb i går som jeg skulle. Men kjente når jeg stod opp eller blei vekt halv sju i går morres av en liten tass som ville ut så kjente jeg at halsen ikke  helt var som den skulle, øm å raspete. 

Jeg kjente på jobb formen min datt veldig, halsen ble verre å verre etter som jeg snakka med kunder og ikke minst ansatte. Fikk skaffa frem en annen som tok jobben for meg å jeg dro hjem. prøvde å spise litt når jeg kom hjem. Men det kom nesten i retur. 

Så jeg ringte til pappa å fortalte åssen alt var, så han bestemte seg for å komme ned til meg, da ble vi enig om at vi pakka sammen sakene mine eller litt klær å de tinga jeg trengte for å bli med til dem, føre vi dro til mamma å pappa var vi innom legevakta å da fikk jeg jo vite at det vakke bare en vanlig halsebetennelse jeg har det er streptekokke, når han doktoren så i halsen min han trengte ikke en gang å glo lenge føre han sa åja du må undersøkes! så vi gikk i andre rommet å der fikk jeg en ekkel pinne i halsen som jeg hater, når han tok den ut igjen var den full av blod! da ble jeg rimelig kvalm å svimmel pluss de tok crp i fingern min å de sa du er dårlig når du blør såpass mye i fingern.  En uke sia jeg lå med forkjølese og nå dette? jeg kontakta eiern igjen som jeg lånte hunden av for å levere han tilbake det var null stress! savner han jo for han er så herlig og har en kjempe herlig personlighet.

når jeg stod opp i dag så var jeg kvalm, lei, å sliten. Vi var en tur ute i stad fy for et vær! knipsa noen kjappe bilder føre jeg ble blost over ende. burde holde meg inne. Men jeg er liksom helt i tip top stand er halsen som er vond. 
joker ♥Tatt i Helgeroa ikke lett å se. Men vann massen er høyre enn hva normal den skal være. 
Ikke ofte man ser disse lenger. Ser du dem i oslo? Har ikke sett neon av dem der hvertfall der siden jeg var liten hvertfall. Husker jeg brukte en av sånna når jeg var på leierskole på Lillehamar for  en del årsia. Da gikk jeg i 6 eller 7 klasse husker ikke helt. 

Men når skal jeg glo litt vidre på tv så skal jeg sove. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

May Kristin

May Kristin

26, Larvik

jeg heter May Kristin. jeg blogger om hverdagen min. my_chem@live.no

bloglovin leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits