Ting jeg har lyst på

Fortia har jeg løst på alt for mye av ting å tang at jeg blir gal. Jeg er jo i sparemodus ikke at det hjelper i en jule månde.

Jeg er ikke blakk. Men jeg kan ikke alltid kjøpe alt jeg det vil ha synes jeg.

De to tinga jeg sikler mest over er dette ( se bildene under)

Denne støvletten er på tilbud på Superkul.no ikke sant dem er stilige?


Også er det denne da. Tenkte på julebord med denne, Har ikke prøvd den andre kjolen enda, vært for mye siste at jeg glemmer ting litt bort. 

Denne kjolen finner du på Nelly.com

 


Dagen i dag har ikke vært akkurat super morsom! i går kveld starta magen min med å romle noe sykt, Så blei den sikkelig hard, fikk hvertfall kommet meg på do etterhvert (ikke så spenne å lese om)  gikk å la meg våkna igjen kl 01:00 da starta det opp igjen.

Kom på jobb i dag merka magen var den delevis rolig gikk ca 2 timer så romla den sykt så tenkte jeg jaja da kan jeg vel ete. (begynte på jobb kl 07:30 på jobb)

Men magen var forsett ikke fornøyd så jeg fikk drit vondt i magen akkurat som mensen smerter, så jeg fikk 1 paraxet å 1 ibux venta ca 30 min da fløy jeg rett på do da letta det heldigvis så kom pappa innom senre siden han hadde fri, med noe for magen min så håper det funker da. Endte med jeg gikk hjem kl 14 i stede for 16 i dag. Så håper jeg er bedre i morgen skal tidlig opp i morgen også. 

Har du hatt en fin dag?

Hva skal du helgen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

May Kristin

May Kristin

26, Larvik

jeg heter May Kristin. jeg blogger om hverdagen min. my_chem@live.no

bloglovin leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits