Eric Saade

Jeg var jo på Eric Saade i går og guud det var en sjukt bra konsert. venter bare på de vidioene jeg fimla skal få lasta seg opp på yotube ble ikke så mange filmer siden jeg filma en del i vinter når han var i drammen med mye bedre kvalitet. 

men jo når vi skulle inn på konserten så sa vennina mi navne sitt sidne hu stod på gjestelitse også laga seff vaktene det vansklig for oss så måtte ut igjen men unasett vi fikk en sjukt bra plass inne på konserten. etter konserten møtte vi opp ved der de solgte Eric Saade stuff vet ikke hvor mange kl var men så sier en vakt at det var stengt så vi skjønne ikke no jeg holdt på og grine men det årna seg heldigvis. jeg skalv og var sikklig redd for alt skulel gå i dass men jeg er glad for det gikk bra. vi møtte Eric og jeg fikk klem og jeg har aldri vært på M&G med noen før så man kan si jeg har fått et super bra møte med en jeg har vært fan av i mange år.

Rett og slett en drøm som har gått i oppfyllese hadde ikke vennina mi vunnet Meet and Greet hadde vi ikke fått møtt han etter konserten. me det som skjedde der vi var at vi fikk klem også sier eric at vi skulle en plass og sitte ente opp sidnav han jeg X__X han sa at det ble en liten konsert for oss som hadde m&g ♥ så hvergang jeg hører Coming Home nå tenker jeg på akutisk konserten det var så bra sang med og kosa oss og vi fikk brus , spise så mye godis vi ville og de som var over 18 kunne få vin smakte på vinen men den var mye god . men borsett fra det var alt himmelsk. husker ikke hvor mange sanger han sang trur det var 3-4 sanger vi burkte 20-30 minutter der inne eller no tenkte ikke på tia en gang . vi kunne stille spørmål til han men kom ikke på noe. føre vi kom heletatt inn til Eric så skalv jeg og var sikklig nervøs og hjerte mitt slo bare enda fortere når vi kom inn der han var. han lukte himmelsk selvom han ikke hadde rukket og dusje ennå han var svett ennå who cares han lukta godt forde. danserne hans kom også inn de er så geniale de fikk oss te og le vel eric også da. 

kan legge ut bildene så kan jeg heller legge ut filmer senre jeg er helt i hundre ennå.


Meet And Greet bildene :beste plassen for meg :D var litt redd for og så gitaren i hue da for han satt ikke rolig ♥

den bilen kom lenge føre konserten var ting som de skulle selneg inne på konserten.ble kjempe fornøyd med det bilde har flere med meg og eric da som ble tatt samma dagen kan vel neklig slenge de me.


kjøpte også par ting og fikk en singel og fikk eric til og singnere den

 men jeg må jo ikke glømme det da. er på grunn av vennina mi at vi fikk føtt Eric Saade uten henne og den konkuransen hun vant hadde vi ikke fått møtt han bare sett konserten. 

Var du på Eric Saade?

hadde du M&G?

Én kommentar

Camilla

19.09.2013 kl.22:16

så gøy :)

Skriv en ny kommentar

May Kristin

May Kristin

26, Larvik

jeg heter May Kristin. jeg blogger om hverdagen min. my_chem@live.no

bloglovin leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits