Selena Gomez 1.09.2013

Søndag var jeg og to venniner i oslo på Selena Gomez konsert. Jeg har fått dilla på hun. jeg har likt hun drit lenge husker ikke når jeg ble fan men husker henne fra en Hanna Montana episode var vel der alt starta. har ikke sett på Barney som Selena var med i når hun var 7 år. men jeg ser opp til hun selvom hun er året yngre enn meg. for og si det sånn når hun kom på scenen jeg ble måløs, ville grine.

når hun sang Loe will remeber jeg begynte serr nesten og grine. når vennina mi prika meg på skuldern for at jeg skulle snu meg og se på tribuen da kjente det ut som jeg skulle grine sikklig. det var sikklig nydelig.

 

hvis du ser litt nøye her så spiller Selena på munnspill jeg ble skjokkert over det. så den jenta kan alt! eller vel en del men unasett!!

ble ikke så mange bilder da men jeg har et minne for livet!

 

 

Hør hva hun sier føre hun synger her på Who Says! det budskapet kunne jeg ikke sakt bedre selv. 

 

 

 

føre ''filmen' på denne kom lyna det på scermen jeg skavtt for jeg er små redd lyn. men fikk det ikke med! 

 

jeg er veldig fornøyd med konserten. vet ikke hvor lenge jeg har drømt om og se hun live.

eneste som forbanna meg var ossen jeg skulle få parkert i oslo, jeg pleier og parkere på Palè som ligger like ved Oslo S veldig greit p-hus, men denne gangen var det ikke lett og komme seg dit! siden Karl Johan er stengt for all traffik så kunne jeg ikke kjøre der. så prøvde og kjøre en anne vei aner ikke hva den heter var vel ny brua ned mot operan den var jaggu stengt den å så da var det og kjøre tebake. så kom jeg tilbake til begynnelsen så ser jeg en bil kjøre rett fram i ene rundkjøringa føre karl johan så jeg slang meg med der, det som er pinelig og kjøre feil i oslo er at bilen min er oslo rega haha. 

når konserten var ferdig og når vi skulle hjem så ville jeg kjøre forbi karl johan men bommen var nede så da varre bare prøve og snu, så jeg måtte følle skilter til E-18 og krisitansand så vi kom ned i opear tunnelen så yes sa vi da. men så så vi skilte 50 ingen andre biler holdt 50 så skjønte ikke no så ser jeg en triler som kjøre i sneile modus vi skjønner ikke no for det sotd ikke no info noen sted føre vi kommer nermer joda ''tunnelen'' ved bygdøy var stengt så da varre og kjøre av E-18 og opp på bygdøy veien og ned på andre sia av E-18. gud jeg var lei da og kjøre bil var vel hjemme kvart over ett. etter og ha kjørt til Larvik og sluppet av ene vennina mi også vidre oppover darn og sleppe av siste man så varre 10-15 min hjem te meg så jeg var ikke akkurat happy, sliten og lei.

så om 10 dager så er det Eric Saade da skal vi ta toget jeg nekter og knote så mye igjen. det er en av grunna jeg hater oslo fordi det er helvete og kjøre der sorry for mine ord men jeg må bare får det ut. 

var du på Selena Gomez konserten som var om søndag?

2 kommentarer

Rebecca

05.09.2013 kl.15:42

Heldig du er som fikk se henne live! Var ikke der, men skulle gjerne vært det :)

May Kristin

05.09.2013 kl.16:10

Rebecca: så synd. hun var helt rå. fikk til og med gårsehund under konserten da sier seg litt hvor bra hun er live. men får håpe på om noen år om hun kommer tilbake :)

Skriv en ny kommentar

May Kristin

May Kristin

26, Larvik

jeg heter May Kristin. jeg blogger om hverdagen min. my_chem@live.no

bloglovin leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits