Im alive!

sorry for at jeg ikke blogga i går det gikk i ett sett. jeg kjørte mamma til legen, etter det gikk vi på apotekter og henta medisiner, kjørte og kjøpte mat og spiste jo det siden vi ikke skulle hjem. kvart på fire ca henta jeg vennina mi og hun ble til Oslo. for mamma skulle bort for en ukes tid.  det snødde noe sykt i går at jeg hakke ord når vi kom til drammen så fikk jeg nøya det stod bomstille fra drammen og mot Larvik men det var åpent når vi kom senre. jeg og vennina mi var innom oslo s etter vi hadde kjørt mamma til tanta mi jeg er stolt av meg selv følgte nesten ikke gps på vei tilbake fra stovner til pâle p hus. jeg tror jeg lå i litt feile filer litt pinelig siden bilen min er oslo rega Dj er jo oslo . 

jeg klarte og seff finne enda mere med 1D gutta <3 en test deg selv den skal bli med meg til London hvis vi får død tid. og jeg kjøpte meg en søt lommepung med det britiske flaget på. 

her kommer bildene fra innkjøpet og fra dagen i dag.dette er  i sandefjord til morran

på E-18 til telemark

og jeg satt og så på film så Monte Carlo mosrom film den var fin.

jeg var med pappa på jobb i dag siden mamma ikke er hjemme og klarer ikke og være alene i huset. jeg er ikke redd for og si det men det spøker her.

ossen har dagen din vært? 

kommet snø hos deg?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

May Kristin

May Kristin

26, Larvik

jeg heter May Kristin. jeg blogger om hverdagen min. my_chem@live.no

bloglovin leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits