Endelig har den kommet!

Endelig !! kom pakka min fra Frydaze jeg måtte sende mail til dem for og høre hva som skjedde. like etter jeg sendte mail fikk jeg pakka. jeg synes det har tatt sjukt lang tid frima ligger i oslo og sende pakke til Larvik tar ikke såå lang tid vel? bestile den 1 juli og i går kom den.ble ganske fornøy fikk skjokk først trodde den ikke passa men joda .

Ellers i går jobba jeg og etter jobb stakk jeg ,mamma og pappa en kjapp tur til sverige og hamtra litt mat og godis fant en fin bok med engelsk flagg på kan ta bilde av den senre.

ikke mye spenne der enn at det regna som fy.

på vei hjem så ble vi stoppa i promillekontroll jeg kjøre bilen kom ved Hvittingfoss om noen vet hvor det er. jeg måtte le for det var rett føre en rund kjøring og vi trodde det var no alvorlig galt siden vi politibilen stod på rudnkjøringa. men jegvar helt edru så ikke no falig ble bare himla sliten av og blose siden jeg har asma =/.. 

når vi kom hjem satte vi tinga på plass mekka kvelsmat og så på håndball jenten i London tape med et mål jaja ekke bare bare. ny mulighet på mandag!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

May Kristin

May Kristin

26, Larvik

jeg heter May Kristin. jeg blogger om hverdagen min. my_chem@live.no

bloglovin leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits