kjapp tur innom

jeg er bare en kjapp innom bloggen. sitter på datan til min gode tante i oslo. jeg kan fortelle litt hva jeg har gjort så langt

årsak til vi dro til oslo var fordi mamma skulle på Rikshospitalet for undersøkelse. etter noen timer der så dro vi vidre ut i oslo. på Rikshospitalet så kjøpte jeg meg angry birds gris kan viser dere bilde når jeg kommer hjem. han er så søøøt . etter og ha surra i oslo sentrum så har jeg nesten kolidert  med en buss og må hatt rygga for en turist buss. dem var uttrolige fine må jeg si men har vært frosen i heledag. og trøtt .. 4-5 timer med søvn ekke bra gitt.  men hvertfall jeg koser meg her jeg sitter . 

jeg og mamma har vært på ikea og skulle bare ''se'' endte med at vi tok med en hel hau av ting og tang sånn er det. endte med no med 400 kr men fikk mye for det gitt. endelig skaffa jeg mamma og pappa ny brød boks. og jeg nytt senge teppe. men jeg ska ta bilde av det når jeg er hjemme akkurat nå har jeg ikke kamra som jeg kan knipse i vei med .. men i hele morra har jeg fri . skulle enklig jobbe i dag men måtte ta meg fri på grunn av at mamma skulle på Rikshospitalet men men slik er det.

jeg legger med nye musikk vidioen til Madcon og timbektu

 

0

Skriv en ny kommentar