5

Fin Blogg♥

Hyggelig om du la igjen en kommetar tilbake på min blogg

Må aller først få åpne med at du er en fantastisk vakker jente og jeg mener ikke kritisere, men jeg ser så mange nydelige jenter som deg selv som gjør så mange feil i sminkingen. Det første du burde er å inmvistere i sikkelige hudprodukter. Yves rocher og boots har begge en hudpleie serie spesielt tilpasset ung hud. Det er dyrt, men drøy i bruk og en sann innvestering for deg og huden din.

Jeg ser også at du har nydelig rødt hår og veldig lys hud. En lett krem med foundation og solbeskyttelse ville vært perfekt til deg. Du trenger heller ikke legge inn solpudder som touch. Med dinlyse hus vil mørkt pudder OG i tilegg skygge ifjeset forsterke blåtonene i huden. Gå for lys lys korall og vær stolt for det er bare folk med din hud og hårfarge som kan bruke det. Plommefarger er også flott som øyenskygge.

Finn deg også en god mascara. INGEN trenger fire ulike mascaraer! Finn deg en som funker og hold deg til den. Lancome har flere fabelaktige som vil gi deg både lengde og volum. Det siste og aller viktigste:BRUK ALDRI VIPPETANG ETTER MASCARAEN!!! en dag kommer du til å sitte med vippene i tanga fordi de knekker! Bruk alltid vippetang først, om du føler du ikke får bøy så kan du feks varme den lett med en hørføner først. Lykke til!

Stella: tusen takk for tipsa aldri enklig tenkt så mye på det .men nå fikk jeg noe og tenke på=)

næmmen her har vi ei søt liten rødtuppe!

men er alt dette hverdagssminke? den mengden du brukte i videoen er sånt jeg pleier å sminke meg når jeg skal på fest, just sayin'. ellers bør du velge en men gyllen øyenskygge, som fremhever øynene dine:p

ellers, kul video ..

Strøm kua: vel ja jeg bruker mye sminke på hverdagen

Skriv en ny kommentar