jeg fant , jeg fant ''igjen''

dere husker når jeg var i Egypt så fortalte jeg at jeg var på scenen og dansa og jeg fant i går igjen begge dansene jeg var med på .. men jeg er ikke med på filmen er filma året føret jeg var der.

 

Sangen heter Boooomba.

 

 den husker jeg ikke navnet på. men ja jeg ble ganske varm av og danse der hehe men trengte det. gøy og bruke hoftene sine som man ikke bruker tilvanlig.

5 kommentarer

Charlotte ...<3

20.01.2012 kl.20:20

stillig =)

C.R

22.01.2012 kl.20:44

Ååå! Det var minne for meg og se også. Den siste sangen du ikke husker navnet på! Men når jeg gikk på dansing for mange år siden. Dansa Freestyle Disco Jazz i mange år. Under konkuranser så brukte vi alltid og ha et par felles danser i løpet av en konkuranse, hvor alle danserne fra de ulike danseskolene skulle danse samme dansen i en svær gruppe :D Og da hadde vi blant annet den dansen der (Akkurat den liksom, den siste, med den sangen) Og jeg husker jeg bare elska og danse den dansen!! Lo hver gang vi dansa den, meg og venninna mi :D

May Kristin

23.01.2012 kl.16:06

C.R: så morsomt da.. husker du hva dn siste sangen heter ? jeg digga den hvergang dem satte den på. var vel hverdag jeg var inne der vi dansa var drit gøy

C.R

24.01.2012 kl.15:22

Den dansen er drit morsom og danse, men nei.. Husker dessverre ikke hva sangen heter! Skulle gjerne ha huska det selv, slik at jeg kunne fått lasta den ned og høre på den igjen :)

May Kristin

24.01.2012 kl.15:54

C.R: okey :)

Skriv en ny kommentar

May Kristin

May Kristin

26, Larvik

jeg heter May Kristin. jeg blogger om hverdagen min. my_chem@live.no

bloglovin leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits