sliten av alt..

Siden lille juleaften har min far farta mellom her og sykehuset+ hyblen til min bror..

min bror er 18 år trodde alt datt i fanget da han fylte 18 år. jeg har vokstopp med en så kaldt ''terrorist''

han forlanger bøtter og span av min far og vel nå er det nok at han får vilja si. vi vet ikke helt hva han bruker penger på hver gang han ringer og sier jeg er sulten må ha mat NÅ! så tror han at penga kommer dettene inn... nå må vi bremse hvis vi skal klare og leve normalt. jeg kjenner meg sliten frdi jeg må klare meg nesten selv. vel okey greit det. men jeg bor hejmme ennå og trenger omsorg selv. jeg prøver og fungere normalt. men er ikke lett når jeg blir darr med i slukte ned og mister nesten all min engergi. innemellom når jeg skal på jobb er det sånn at jeg uffer meg fordi jeg er så sliten på grunn av ha. jeg river meg i håret og føler meg nesten forlatt .. jeg har blitt plaga av han siden han hviste hva ord var. vi har hatt våre krangler gjennom alle år. jeg glemmer ikke når han tok kvele tak på meg skjedde to ganger men lenge mellom hvergang hvis ikke pappa hadde kommet og kasta han vekk siste gangen han flydde på meg hadde jeg ikke sitti her nå. jeg har vært et mobboffer på skolen,

jeg har støtta min bror så godt det kan og jeg får bare dritt igjen. jeg føler meg overtråkka og ekke rart at mine venner forsivnner når han er sånn som han er. jeg har sitti og gråti i flere timer på grunn av alt som skjer jeg er så lei alt..

jeg trenger all støtten jeg fortjenre, jeg har alltid blitt satt i syggen på grunn av at broren min skal komme først og si her er jeg og her blir jeg!.  jeg kom ikke til rampelysetog viste hva jeg kunne. jeg har store planer om og bli politi. 2013 skal jeg søke og samma søren hva folk sier ..

broren min har gjennom hele romjula prøvs og ta selv mord 4 ganger 3 ganger piller 1 gang og henge seg.

når jeg slo opp med typen min (eksen) så kom han med trusslen jeg lever ikke i morra. da knakk jeg helt i sammen jeg hadde fortalt han hva som hadde skjedd og ennå sa han det.. fatter ikke at folk kan være som is og ikke kjenne smerte.. jeg , mamma og pappa er helt utslitte og trenger pause fra alt. min bror har nesten brukt opp alle penga vi har..

 

på møte vi var i går så fikk vi en hitsore som satt et støkk  i meg..

foreldre gjør mye rart. de gir unga penger i hue og ræva og takka er at dem havner på gata elv medn unga dems bor for seg selv.. snilt? nei hvis vi forsetter med og gi penger til min bror mister vi alt. jeg har så knapt nok rå til og betale bilen min.. har ikke rå til og bo noen steder og det irritere broren min så grusomt. jeg kanke no for at jeg får så ølite lønn men sånn er det nå da.

dette satt sikkert et støkk i dere men detthar blitt min hverdag og jeg håper den forsivnner snart orker ikke dette...

2 kommentarer

Nora

11.01.2012 kl.09:50

Kjære kjære deg, det høres ut som om dere ikke har det så lett. Håper alt ordner seg tilslutt, trur han broren din må få merke at ingenting kommer gratis her i livet og at han må jobbe og tjene egne penger og klare seg selv. Ikke la han dra dere ned i dritten sammen med han. Husk at det du ikke dør av blir du sterkere av. Så stå på maykipus, vis alle at du klarer deg og at du kan jobbe hardt og stå på egne ben. Be foreldrene dine om å lukke lommeboka nå, ikke noe mer penger. Han er 18 år, trenger han hjelp og penger får han gå på sosialen, sånn er det bare! NÅ ER DET NOK!!!

May Kristin

11.01.2012 kl.17:35

Nora: takk for omtanken..

Skriv en ny kommentar

May Kristin

May Kristin

26, Larvik

jeg heter May Kristin. jeg blogger om hverdagen min. my_chem@live.no

bloglovin leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits